Картопля — 1 кг, кукурудзяна крупа (дрібний помел) — 100 г, борошно пшеничне — 15 г, яйця — 2 шт., масло вершкове — 120 г, бринза — 100 г, сіль і перець – за смаком.
Готову страву дістати з духовки, нарізати на шматочки і подавати з соусом.
Для приготування соусу в сотейнику розтопити вершкове масло та покришити бринзу. Акуратно перемішати і зняти з вогню: шматочки бринзи не повинні повністю розчинитися.
Читайте також:
Панкреатит – це захворювання підшлункової залози, яке носить запальний характер.
Життя наше щодня робить малоприємні сюрпризи, ми тривожимося, впадаємо в деспресію. Щоб вийти з цих…
На початку жовтня Мінсоцполітики винесло на обговорення проект постанови* щодо надання базової соцдопомоги сім'ям з…
Багато українців, які зараз перебувають в окупації, переживають про долю своїх пенсій, хочуть знати, чи…
Для успішного догляду за садом та городом, краще орієнтуватися на фази Місяця. Розповідаємо про сприятливі…
У сучасному світі, де технології займають центральне місце в нашому житті, вибір ноутбука стає важливим…