Субота, 5 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНалисники будуть тонкими та еластичними – рецепт ідеального тесту: ось що потрібно...

Налисники будуть тонкими та еластичними – рецепт ідеального тесту: ось що потрібно додати

Этот материал также доступен на русском языке
Рецептів приготування налисників є безліч, але цей рецепт вам сподобається. Налисники виходять тонкими, еластичними та не рвуться. Вони підійдуть і для начинки, і для звичайного поїдання зі сметаною чи медом.

Як приготувати ідеальне тісто на налисники або млинці розповів український шеф-кухар Руслан Батон на YouTube-каналі “КУЛДІМ | їжа доброго самопочуття”.

“Рецепт підійде навіть новачкам на кухні. Тепер млинці вийдуть у кожного, навіть у дітей”, – йдеться в описі.

Раніше ми розповідали, як приготувати налисники без борошна за старовинним рецептом.

На думку шеф-кухаря, тісто виходить ідеальним завдяки воді, яка робить його більш еластичним.

Інгредієнти:

  • Яйця – 5 шт;
  • Борошно – 400 г;
  • Молоко – 750 мл;
  • Тепла вода – 300 мл;
  • Рослинна олія – 30 мл;
  • Сіль – 1 ч. ложка;
  • Цукор – 1 ст. ложка.

Приготування:

  1. У мисці з’єднайте яйця, сіль та цукор. Перемішайте ретельно. Влийте воду і знову перемішайте.
  2. Частинами введіть борошно, тісто має вийти без грудочок.
  3. Влийте молоко та олію, розмішайте до однорідності.
  4. Розігрійте сковороду та обсмажте налисники з двох боків.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні