Вся річ у тому, що в цьому печиві поєднується рецепт пісочного печива та дріжджового.
Раніше ми розповідали, як приготувати печиво на кефірі.
Готове печиво виходить, високим, шаруватим, хрустким, але не ламким і просто тане в роті.
Читайте також:
Каші – дуже важливий продукт у раціоні людини. Дієтологи назвали не заслужено забуту сьогодні, але…
30 вересня в Україні відзначається Міжнародний день перекладача та Всеукраїнський день бібліотек. Християни вшановують пам'ять…
На які тільки хитрощі не йдуть квітникарі, аби кімнатні рослини прикрашали будинок зеленим листям та…
30 вересня в Україні буде хмарно, з дощами. У більшості південних та східних областей очікується…
Крім цього, кутові дивани забезпечують більше місця для сидіння в порівнянні з класичними прямими моделями.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?