Приготуйте смачні цукерки власноруч, використовуючи прості інгредієнти, які знайдуться в кожному холодильнику. Такий десерт оцінять абсолютно всі!
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні цукерки “П’яна вишня”.
Інгредієнти
- Крем-сир – 70 г
- Фундук – 12 шт.
- Чорний шоколад – 1 плитка
- Вафлі – 170 г
- Олія – 4 ст. л.
- Білий шоколад – 2 плитки
Приготування
- Вафлі подрібнюємо в блендері, додаємо до них крем-сир, плитку розтопленого білого шоколаду. Усе добре перемішуємо.
- Беремо трохи маси, крутимо кульку, робимо невелике заглиблення, кладемо в нього горіх, защипуємо і формуємо кульку. Має вийти 12 кульок.
- Готові кульки поміщаємо в морозилку на 1 годину.
- Топимо плитку білого шоколаду, додаємо 2 ст. л. олії, перемішуємо.
- Занурюємо кульку за допомогою зубочистки в шоколад (6 шт. робимо з білим, 6 шт. – з чорним шоколадом). Обов’язково тримаємо над тарілкою, щоб стекло зайве, та перекладаємо на пергамент.
- Топимо плитку чорного шоколаду, додаємо 2 ст. л. олії, перемішуємо. Занурюємо кульку за допомогою зубочистки в шоколад.
- Зверху прикрашаємо цукерки шоколадом, що залишився: білі кульки – чорним шоколадом (за допомогою ложки) і навпаки. Зверху присипаємо крихтами подрібненої вафлі.
Вас також можуть зацікавити новини: