Ключові тези:
- Швидкий та корисний десерт на основі йогурту та ягід – всього 4 простих інгредієнта, мінімум зусиль та максимум користі.
- Легка повітряна текстура з бульбашками – желатин і блендер надають десерту незвичайний «пінний» ефект, перетворюючи його на справжню літню свіжість.
Освіжаючий ягідний десерт «бульбашки»
Інгредієнти
- 5 г желатину + 30 мл холодної води;
- 200 мл питного йогурту без добавок;
- 1 столова ложка меду;
- 200 г ягід (можна свіжоморожені).
Приготування
- Змішати 200 г ягід, 200 мл питного йогурту без добавок та 1 столову ложку меду. Все добре збити блендером до однорідності.
- Змішати 5 г желатину та 30 мл холодної води, дати постояти деякий час для набухання.
- Потім набряклий желатин розтопити зручним способом. Влити розтоплений желатин у збиті ягоди (попередньо розбавивши його збитою сумішшю).
- Відразу ж збити ягідну суміш із желатином блендером до отримання великої кількості бульбашок.
- Розлити в склянки та прибрати в холодильник на пару годин для стабілізації.
Неймовірно смачний повітряний десерт готовий! Приємного апетиту!
Читайте також: