Звичайно, потрібно дотримуватись рецепту, а точніше кількості інгредієнтів і тоді оладки точно вийдуть.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніші сирники.
Головне правило пишних, високих та м’яких оладок – це кефір. Його досвідчені господині радять підігрівати перед замішуванням тіста. Кип’ятити не потрібно, а ось підігріти – так, треба.
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 2 ст. л. цукру;
- 500 мл кефіру;
- 500 г борошна;
- ½ ч. л. розпушувача.
Приготування:
- Підігрійте кефір, але не доводьте його до кипіння – він просто згорнеться і замішувати тісто вже немає сенсу.
- В окрему миску вбийте яйця та змішайте їх із цукром. Яйця потрібно заздалегідь дістати із холодильника.
- Змішайте борошно з розпушувачем і просійте невеликими порціями в отриману суміш, ретельно розмішайте, щоб не було грудочок.
- Залишіть тісто на 15 хвилин, щоб усі інгредієнти потоваришували і приступайте до смаження.
Читайте також: