Додайте більше ароматних ноток свіжої випічки у тихі осінні вечори. Апельсиновий кекс з маком і молоком, що згущує, ідеально для цього підійде. Це надзвичайно смачно!
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт “Ледарка”.
Інгредієнти:
- борошно – 130 г;
- цукор – 115 г;
- кефір – 80 г;
- масло – 50 г;
- мак – 35 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- апельсиновий сік – 2-3 ст. л.;
- апельсинова цедра.
Приготування:
- Яйця за допомогою міксера збийте із цукром на високій швидкості протягом 10 хвилин.
- Додайте просіяне борошно, вимішане з розпушувачем.
- Додайте кефір та масло, апельсиновий сік, мак та цедру. Тісто має вийти рідким.
- Влийте тісто у форму для випічки і відправте в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 50 хвилин (до утворення золотистої скоринки).
- Охолоджений кекс полийте згущеним молоком.
Вас також можуть зацікавити новини: