Субота, 2 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПовітряні, ароматні та ситні – ліниві пиріжки на кефірі: пектимете кожні вихідні

Повітряні, ароматні та ситні – ліниві пиріжки на кефірі: пектимете кожні вихідні

Этот материал также доступен на русском языке
Пиріжки – це улюблене доповнення до чаю або просто перекушування. Але якщо вам не хочеться готувати тісто, потім окремо ще й начинку, допоможе цей швидкий і оригінальний рецепт.

Потрібно лише змішати всі інгредієнти та обсмажити ліниві пиріжки на сковороді.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші пиріжки за 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • 300 мл кефіру;
  • 2 ст. ложки олії;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 ч. ложка солі;
  • 220 г борошна;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • 100-150 г ковбаси або шинки;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 варене яйце;
  • 1 пучок зеленої цибулі.

 

Приготування:

Усі інгредієнти для лінивих пиріжків мають бути кімнатної температури.

  1. Візьміть глибоку миску, влийте кефір, вбийте яйце, додайте сіль, олію і перемішайте.
  2. Просійте борошно з розпушувачем і знову перемішайте.
  3. Додайте нарізану кубиками ковбасу або шинку, відварене яйце, попередньо подрібнене, натертий на середню тертку сир, зелень і перемішайте до однорідності.
  4. Смажте на сковороді з олією до золотистої скоринки з двох сторін.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні