П’ятниця, 1 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦі кекси з'їдять ще теплими: неймовірно ароматні та смачні секрет в одному...

Ці кекси з’їдять ще теплими: неймовірно ароматні та смачні секрет в одному інгредієнті

Этот материал также доступен на русском языке
Осінь – це час смачної випічки із сезонними плодами. Сьогодні пропонуємо незвичайний рецепт кексів на основі гарбуза. Випічка виходить яскравою, красивою та дуже смачною.

Кекси готуються швидко та просто і виходять справжнім кулінарним шедевром.

Раніше ми розповідали, як спекти кавовий кекс.

Інгредієнти:

  • 180 г борошна;
  • 1 ч. ложка соди;
  • 0,5 ч. ложки розпушувача;
  • щіпка солі для гармонізації смаку;
  • 2 яйця;
  • 280 г гарбузового пюре;
  • 140 г цукру;
  • 120 мл олії;
  • 60 мл молока.

Приготування:

  1. Запікайте гарбуз у духовці до м’якості. Якщо сорт у вас м’який, то можна готовий гарбуз просто пом’яти виделкою, якщо твердий – потрібно подрібнити блендером.
  2. Яйця з цукром і сіллю збийте віночком до піни, додайте гарбузове пюре, перемішайте.
  3. Влийте олію, молоко. Просійте борошно разом з розпушувачем і додайте у рідку суміш. Ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
  4. Розподіліть тісто по формах і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
  5. Готові кекси зверху можна посипати цукровою пудрою.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні