Середа, 6 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДомашній хлібець з курячого фаршу: більше в магазині ви купувати не будете

Домашній хлібець з курячого фаршу: більше в магазині ви купувати не будете

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви хочете приготувати оригінальну і водночас ситну, поживну страву - спробуйте спекти м'ясний хлібець.

Хлібець з курячого фаршу

М’ясний хлібець дуже смачний, гарячим він іде як друга страва. А тієї частини, яка залишається на ранок, цілком достатньо, щоб поснідати чи зробити бутерброди для дітей до школи, дорослим на роботу на перекушування.

Інгредієнти

«Фарш із курятини — 1 кілограм, цибуля — 150 грамів, часник — 2 зубки, молоко — 150 мілілітрів, манна крупа — 4 столові ложки, яйце куряче — 1 штука, кетчуп домашній — 4 столові ложки, перець чорний, сіль, базилік сушений — ¼ чайної ложки, кисло-солодкий соус (за смаком) — 2 столові ложки.

Приготування

  • Нарізати цибулю дрібними кубиками, часник подрібніти.
  • До фаршу додати манну крупу, часник, цибулю, молоко, кетчуп, яйце та спеції за смаком.
  • Ретельно змішати все до однорідної маси і залишити відпочити на 30 хвилин.
  • Взяти прямокутну форму для запікання або зробити її з фольги.
  • Випікати 40 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.

Потім перевірити, чи готовий рулет, для цього проштрикніть його дерев’яною паличкою, має виділятися прозорий сік.

  • Намастити рулет однією столовою ложкою кетчупу і далі запікати ще 5 хвилин при температурі 200 градусів.

Тамара Валентинівна, м. Полтава»

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні