Щоб приготувати смачні котлети, не обов’язково використовувати м’ясо. Пропонуємо приготувати їх із сезонного овоча – гарбуза. Гарбузові котлети вийдуть дуже смачними та соковитими!
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з кабачків.
Інгредієнти:
- Гарбуз мускатний – 500 г
- Яйця курячі – 3 шт.
- Манна крупа – 4 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Панірувальні сухарі – 100 г
- Сіль – за смаком
- Рослинна олія – 50 мл
Приготування:
- Гарбуз чистимо й тремо в миску на велику тертку.
- Вбиваємо до гарбуза яйця і добре розмішуємо.
- Всипаємо в миску манну крупу, цукор, сіль, більшу частину панірувальних сухарів і перемішуємо до однорідності.
- Формуємо з маси невеликі круглі котлети.
- Паніруємо котлети в решті панірувальних сухарів і обсмажуємо їх на розігрітій з олією сковороді на помірному вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Вас також можуть зацікавити новини: