Як приготувати ідеальне тісто на налисники або млинці розповів український шеф-кухар Руслан Батон на YouTube-каналі “КУЛДІМ | їжа доброго самопочуття”.
“Рецепт підійде навіть новачкам на кухні. Тепер млинці вийдуть у кожного, навіть у дітей”, – йдеться в описі.
Раніше ми розповідали, як приготувати налисники без борошна за старовинним рецептом.
На думку шеф-кухаря, тісто виходить ідеальним завдяки воді, яка робить його більш еластичним.
Інгредієнти:
- Яйця – 5 шт;
- Борошно – 400 г;
- Молоко – 750 мл;
- Тепла вода – 300 мл;
- Рослинна олія – 30 мл;
- Сіль – 1 ч. ложка;
- Цукор – 1 ст. ложка.
Приготування:
- У мисці з’єднайте яйця, сіль та цукор. Перемішайте ретельно. Влийте воду і знову перемішайте.
- Частинами введіть борошно, тісто має вийти без грудочок.
- Влийте молоко та олію, розмішайте до однорідності.
- Розігрійте сковороду та обсмажте налисники з двох боків.
Читайте також: