П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДесерти світової кухні: італійське печиво, що тане в роті

Десерти світової кухні: італійське печиво, що тане в роті

Этот материал также доступен на русском языке
Будь-якій господині властива потяг до нового, незвичайного. Наші рецепти допоможуть вам урізноманітнити домашній стіл, зробити його красивим та вишуканим.

Італійське печиво

Інгредієнти

Борошно — 250 грамів, цукор — 60 грамів, вершкове масло — 60 грамів, яблука — 2 штуки, лимон — 1 штука, абрикосовий джем — 25 грамів, кориця — 1 чайна ложка, яйце — 1 штука, дрібка солі — приблизно 1 грам, розпушувач — 4 грами.

Приготування

  • Яблука очистити і нарізати невеликими шматочками.
  • Додати 1 столову ложку цукру, 10 грамів вершкового масла, корицю і сік половинки лимона.
  • Викласти на сковороду і тушкувати на середньому вогні до карамелізації.
  • За 5 хвилин до готовності додати абрикосового джему.
  • Дати начинці охолонути.
  • У мисці змішати яйце, 50 грамів цукру, розпушувач і сік другої половинки лимона.
  • Додати розтоплене вершкове масло і просіяне борошно, замісити гладке тісто.
  • Розкачати тісто у прямокутник. На одну половину викласти охолоджену начинку, накрити другою половиною тіста і защипати краї.
  • Нарізати на смужки, викласти їх на деко і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні