Рецепт ідеально підійде, якщо гості на порозі, все змішали та відправили до мікрохвильової печі. Також пиріг можна спекти в духовці, але на це піде трохи більше часу.
Раніше ми розповідали, як спекти класичний бісквіт.
Інгредієнти:
- 120 г борошна;
- 30 г какао;
- 90 г цукру;
- 1 ч. ложка соди;
- щіпка солі;
- 70 мл олії;
- 150 мл молока;
- 2 яйця;
- 1 ст. ложка оцту 9%-ного.
Приготування:
- Борошно, какао, соду, цукор і сіль потрібно перемішати, додати масло, молоко і яйця, розмішати до однорідності звичайним віночком або вилкою, міксер не потрібен.
- На останньому етапі влити оцет і знову все перемішати.
- Тісто перелити в скляну або керамічну форму з діаметром 18-20 см і відправити в мікрохвильову піч на 7 хвилин при потужності 800 Вт.
- Дістати готовий пиріг, дати йому час охолонути, а потім витягти з форми.
- Пиріг можна розділити на коржі та перемазати будь-яким кремом. Або просто так подавати до чаю, нарізавши на порційні шматочки.
Читайте також: Повітряний і дуже ароматний: печемо бісквітний рулет всього за 15 хвилин