Сирні пончики — це дуже проста в приготуванні страва, яка точно сподобається всім домашнім. А головне — всі необхідні продукти, швидше за все, є у вас в холодильнику! Обов’язково спробуйте цей чудовий рецепт!
Раніше ми розповідали, як приготувати сирну запіканку із секретним компонентом.
Інгредієнти:
- сир (9-18%) — 200-250 г;
- яйця — 1 шт.;
- цукор — 3 ст. л.;
- розпушувач — 1/2 ч. л.;
- борошно — 100 грам;
- щіпка солі;
- олія для смаження.
Приготування:
- Розітріть сир із цукром та яйцем. Додайте розпушувач та сіль, поступово всипте борошно та замішайте однорідне м’яке тісто.
- Поділіть тісто на чотири частини, з кожної розкотіть ковбаску завтовшки близько 3,5 см. Наріжте ковбаску на невеликі шматочки, як при приготуванні вареників. Сформуйте з них кульки.
- У каструлі на середньому вогні розігрійте олію (потрібно, щоб шматочки тіста в ньому плавали).
- Порціями кидайте в киплячу олію тісто і смажте до золотистого коричневого кольору з усіх боків.
- Готові пончики викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайву олію, і посипте цукровою пудрою.
Вас також можуть зацікавити новини: