Для приготування пишного бісквіта зовсім не потрібно багато часу. Переконайтеся в цьому, приготувавши чудові рулети з яблуками та корицею. Вам знадобиться лише чверть години.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні, пишні булочки.
Інгредієнти:
- Борошно – 4 ст.л.
- Цукор – 3 ст.л.
- Ванільний цукор – 1-2 ч.л.
- Яйця – 4 шт.
- Рослинна олія – 4 ст.л.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
- Яблуко – 1 шт.
- Родзинки – 1 жменя
- Лимонний сік – 1 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка
- Кориця – 2 щіпки
Приготування:
- Вимийте та обсушіть яблука та родзинки.
- Яйця розділіть на білки та жовтки. Жовтки розітріть, збивши в піну з цукром і сіллю.
- Додайте в яєчну масу олію без запаху й борошно з розпушувачем. Усе добре збийте.
- Білки збийте в пишну піну, поступово вводячи в тісто.
- Яблуко наріжте невеликими кубиками, збризкайте лимонним соком. Розкладіть шматочки яблука та родзинки на поверхню пекарського паперу на деку, посипте меленою корицею.
- Вилийте тісто на начинку рівним шаром. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин або до зарум’янювання.
- Гарячий готовий бісквіт з начинкою переверніть на рушник та відокреміть пекарський папір.
- Відразу ж скрутіть рулет начинкою всередину і зафіксуйте його рушником до охолодження.
- Охоловший бісквітний рулет за бажанням посипте цукровою пудрою і наріжте на порції.
Вас також можуть зацікавити новини: