П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіжний, повітряний і дуже ароматний: печем бісквітний рулет лише за 15 хвилин

Ніжний, повітряний і дуже ароматний: печем бісквітний рулет лише за 15 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке
Бісквітний рулет можна спекти всього за 15 хвилин. Чи не вірите? Переконайтеся в цьому самі!

Для приготування пишного бісквіта зовсім не потрібно багато часу. Переконайтеся в цьому, приготувавши чудові рулети з яблуками та корицею. Вам знадобиться лише чверть години.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачні, пишні булочки.

Інгредієнти:

  • Борошно – 4 ст.л.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Ванільний цукор – 1-2 ч.л.
  • Яйця – 4 шт.
  • Рослинна олія – 4 ст.л.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Родзинки – 1 жменя
  • Лимонний сік – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Кориця – 2 щіпки

Приготування:

  1. Вимийте та обсушіть яблука та родзинки.
  2. Яйця розділіть на білки та жовтки. Жовтки розітріть, збивши в піну з цукром і сіллю.
  3. Додайте в яєчну масу олію без запаху й борошно з розпушувачем. Усе добре збийте.
  4. Білки збийте в пишну піну, поступово вводячи в тісто.
  5. Яблуко наріжте невеликими кубиками, збризкайте лимонним соком. Розкладіть шматочки яблука та родзинки на поверхню пекарського паперу на деку, посипте меленою корицею.
  6. Вилийте тісто на начинку рівним шаром. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин або до зарум’янювання.
  7. Гарячий готовий бісквіт з начинкою переверніть на рушник та відокреміть пекарський папір.
  8. Відразу ж скрутіть рулет начинкою всередину і зафіксуйте його рушником до охолодження.
  9. Охоловший бісквітний рулет за бажанням посипте цукровою пудрою і наріжте на порції.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні