Раніше ми розповідали, як спекти німецький пиріг зі сливами.
Нинішній рік видався врожайним на персики. Їх багато на прилавках магазинів та базарів. І ціна є прийнятною. Можна побалувати себе не лише свіжими плодами, але й дуже легким та швидким пирогом із персиками.
Свіжі персики заливаються рідким тістом і запікаються в духовці до золотистої скориночки.
Інгредієнти:
- персики великі – 4 шт.;
- олія вершкова – 4,5 ст. л.;
- борошно – 1 склянка;
- молоко – 0,75 склянки;
- цукор – 0,5 склянки;
- розпушувач – 1,5 ч. л.
Приготування:
- У сотейнику розігріти вершкову олію, перелити в жароміцну форму.
- У мисці змішати борошно, розпушувач, цукор та молоко. Вилити тісто у форму з олією.
- У форму з тістом викласти скибочки персиків одним шаром.
- Помістити заливний пиріг із персиками у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 50 хвилин.
Цей пиріг з персиками можна подавати до столу відразу.
Вас також можуть зацікавити новини:
Однією рукою дають, іншою – забирають: як вам можуть непомітно зменшити пенсію (відео)
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)