Наша господарська кулінарна скарбничка допоможе впоратися.
Якщо приготовлений суп або бульйон виявився жирним, його надлишки можна видалити за допомогою кількох шматочків льоду та паперового рушника. Загорніть лід в рушник і зберіть жир з поверхні – лід притягує до себе жир, як магніт.
Майте на увазі, середнього розміру помідор, яблуко, картоплина, огірок важать приблизно однаково – близько 100 г. Морква, цибулина – 75 г, качан білокачанної капусти – 1500 г, цвітної – 750 г, яйце без шкаралупи – 43 г.
Якщо потрібно розрізати пиріг на коржі, щоб прошарувати їх кремом, а під рукою немає спеціальної струни, потрібно взяти товсту нитку або зубну нитку, зробити на пирозі насічки, по яких має пройти розріз. Ниткою охопіть пиріг і починайте схрещувати кінці нитки. Акуратно потягніть їх у різні боки. Пиріг розріжеться на рівні кола.
Не виливайте воду, в якій варилася картопля. Покладіть у неї шматочок фольги і опустіть туди срібні столові прилади або інші вироби зі срібла. Через 5 хвилин вони заблищать, як нові.
Навесні так вабить свіжий огірок, редиска і перша полуниця. Як правильно обрати ранню городину, щоб…
В рамках оновленої програми «Турбота» затверджено два нові види адресної допомоги — одноразову та щомісячну.
18 травня віряни та всі охочі можуть долучитися до важливих подій духовного та культурного життя.…
Народжуваність в Україні падає починаючи з 1993 року. Держава підтримує багатодітні сім’ї, тобто ті, в…
18 травня у більшості областей України переважатиме дощова погода. Ще панує циклон, тому буде волого…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?