Наша господарська кулінарна скарбничка допоможе впоратися.
Якщо приготовлений суп або бульйон виявився жирним, його надлишки можна видалити за допомогою кількох шматочків льоду та паперового рушника. Загорніть лід в рушник і зберіть жир з поверхні – лід притягує до себе жир, як магніт.
Майте на увазі, середнього розміру помідор, яблуко, картоплина, огірок важать приблизно однаково – близько 100 г. Морква, цибулина – 75 г, качан білокачанної капусти – 1500 г, цвітної – 750 г, яйце без шкаралупи – 43 г.
Якщо потрібно розрізати пиріг на коржі, щоб прошарувати їх кремом, а під рукою немає спеціальної струни, потрібно взяти товсту нитку або зубну нитку, зробити на пирозі насічки, по яких має пройти розріз. Ниткою охопіть пиріг і починайте схрещувати кінці нитки. Акуратно потягніть їх у різні боки. Пиріг розріжеться на рівні кола.
Не виливайте воду, в якій варилася картопля. Покладіть у неї шматочок фольги і опустіть туди срібні столові прилади або інші вироби зі срібла. Через 5 хвилин вони заблищать, як нові.
«Осінній» бізнес у розпалі. Українці масово здають каштани на переробку.
Тисячі переселенців можуть залишитись без соціальних виплат. До 1 листопада 2025 року вони мають пройти…
Президент України повідомив про позбавлення громадянства “деяких осіб”, через наявність у них російського паспорта. Очевидно,…
В Україні певні категорії людей мають право на безкоштовні чи частково оплачувані ліки. Розповідаємо, хто…
Як пережити темряву. Українцям пояснили, що зробити, щоб залишатися мобільним під час довготривалого відключення світла.
Осіння посадка — важливий етап у догляді за садом. Щоб молоді дерева й кущі добре…