Наша господарська кулінарна скарбничка допоможе впоратися.
Якщо приготовлений суп або бульйон виявився жирним, його надлишки можна видалити за допомогою кількох шматочків льоду та паперового рушника. Загорніть лід в рушник і зберіть жир з поверхні – лід притягує до себе жир, як магніт.
Майте на увазі, середнього розміру помідор, яблуко, картоплина, огірок важать приблизно однаково – близько 100 г. Морква, цибулина – 75 г, качан білокачанної капусти – 1500 г, цвітної – 750 г, яйце без шкаралупи – 43 г.
Якщо потрібно розрізати пиріг на коржі, щоб прошарувати їх кремом, а під рукою немає спеціальної струни, потрібно взяти товсту нитку або зубну нитку, зробити на пирозі насічки, по яких має пройти розріз. Ниткою охопіть пиріг і починайте схрещувати кінці нитки. Акуратно потягніть їх у різні боки. Пиріг розріжеться на рівні кола.
Не виливайте воду, в якій варилася картопля. Покладіть у неї шматочок фольги і опустіть туди срібні столові прилади або інші вироби зі срібла. Через 5 хвилин вони заблищать, як нові.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…