Субота, 23 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛінивий яблучний штрудель: приготуйте смачну випічку за пів години

Лінивий яблучний штрудель: приготуйте смачну випічку за пів години

Этот материал также доступен на русском языке
Яблучний штрудель можна приготувати легко та швидко. Для цього потрібно лише скористатися "лінивим" рецептом.

17 червня у США святкують День яблучного штруделю. І нехай це не наше свято — чим не привід побалувати себе смачною випічкою? Пропонуємо “лінивий” рецепт штруделю — готуватися така випічка швидко, завдяки чому ви точно зможете викроїти час для цього час.

Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно ніжний та соковитий пиріг на кефірі із секретним компонентом.

Інгредієнти:

  • яблуко — 2 шт.;
  • розтоплене вершкове масло — 3 ст. лож.;
  • тонкий вірменський лаваш – 1 шт.;
  • сік 1/2 лимона;
  • родзинки без кісточок — 100 г;
  • мелена кориця — щіпка;
  • цукровий пісок — 3 ст. лож.;
  • цукрова пудра для подачі.

Приготування:

  1. Яблука вимийте, видаліть серединку та наріжте на маленькі шматочки. Відразу збризніть їх лимонним соком.
  2. Додайте до яблук родзинки, цукор, корицю і все перемішайте.
  3. Розстеліть лаваш, складіть його вдвічі і промастіть вершковим маслом (не всім, потрібно трохи залишити). Зверху рівним шаром розкладіть начинку.
  4. Згорніть у рулет. Зверху змастіть вершковим маслом, що залишилося. Випікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Можна подати з кулькою ванільного морозива або зі збитими вершками.

Вас також можуть зацікавити новини:

Маленькі пенсії планували збільшити, але все пішло не так: що сталося і що буде

Не розраховуйте на пенсію: яку базову допомогу запровадить уряд (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні