На пенсії - Живемо!

Смак дитинства: готуємо солодку ковбаску в домашніх умовах

Этот материал также доступен на русском языке

солодка ковбаска
Дуже смачні ласощі домашнього приготування не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих. Простий рецепт солодкого частування до чаю.

Солодка ковбаска — один з найулюбленіших ласощів дитинства, який зараз знайти в магазинах не так просто. Не біда! Приготуйте її самостійно. Простий рецепт не вимагає багато часу та зусиль. Ну а дивовижний смак порадує і вас, і ваших дітей.

Раніше ми розповідали, як приготувати глазуровані сирки в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • пісочне печиво — 300-400 г;
  • вершкове масло — 200 г;
  • цукор — 180 г;
  • какао — 40 г (3 ст. л. з гіркою);
  • молоко (або вершки 10%) — 5 ст. л.;
  • волоські горіхи (або будь-які інші) — 1 склянка;
  • ванільний екстракт або ванільний цукор — чайна ложка.

Приготування:

  1. Печиво подрібніть у блендері або поламайте руками.
  2. До печива додайте волоські горіхи.
  3. Какао та цукор насипте в невелику каструлю. Влийте в масу 5 столових ложок молока або вершків. Варіть шоколадний крем на середньому вогні до однорідності.
  4. У крем додайте вершкове масло і добре перемішайте. Зніміть каструлю з вогню. Додайте в крем ванільний екстракт або ванільний цукор.
  5. Змішайте печиво з горіхами із шоколадним кремом і перемішайте.
  6. Розділіть масу на дві частини.
  7. Викладіть кожну частину на харчову плівку, фольгу, пергамент або простий целофановий кульок і щільно загорніть масу, надавши їй форму ковбаски.
  8. Покладіть ковбаску в холодильник на 2 години або в морозилку на 30 хвилин. Зверху ковбаску можна присипати цукровою пудрою.

Вас також можуть зацікавити новини:

У Мінсоцполітики звернулися із важливою заявою до пенсіонерів-переселенців: що потрібно знати

Революційний пенсійний закон прийнято: як тепер враховуватимуть стаж (відео)

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?