Traditional fried Spanish croquetas (croquettes) with ketchup on wooden background
Раніше ми пропонували вам рецепт дня: оригінальну закуску з листя салату та рису.
Крокети – кулінарна страва циліндричної або округлої форми з м’ясного фаршу або овочів, обваляних у сухарях та обсмажених у фритюрі. Як начинка іноді використовується картопляне пюре. Крокети спочатку з’явилися у Франції.
Ми ж використуємо для приготування варений рис. Саме він і стане основою крокетів. Крім цього, нам знадобиться сир та варене м’ясо. Крокети вийдуть не лише красивими, але й смачними та ситними.
Рис – 1 склянка, бульйон з кісток – 3 склянки, ковбаса – 200-250 грамів (або мелене м’ясо), яйця – 2 штуки, мелені сухарі – 1 столова ложка, чорний перець, петрушка, сіль, рослинна олія – за смаком.
Подавати гарячими з соусом на вибір і салатом залежно від сезону.
Уряд ухвалив рішення дозволити навчальним закладам брати оплату за частину послуг. Пояснюємо, за що саме…
Чутки про зниження мобілізаційного віку активно ширяться мережею. Чи дійсно це так – розповів народний…
Чи плануєте робити домашні заготовки на зиму? Тоді правильний вибір оцту для консервації – це…
Кабінет Міністрів України ухвалив важливе рішення, яке стосується програми "Зимова єПідтримка". Що потрібно знати учасникам…
Ветерани, переселенці, медики та освітяни зможуть орендувати квартири за зниженими цінами. Розповідаємо, як працюватиме програма…
У різних країнах до зберігання яєць підходять по-різному. Розповідаємо, що рекомендують фахівці з харчової безпеки.