Traditional fried Spanish croquetas (croquettes) with ketchup on wooden background
Раніше ми пропонували вам рецепт дня: оригінальну закуску з листя салату та рису.
Крокети – кулінарна страва циліндричної або округлої форми з м’ясного фаршу або овочів, обваляних у сухарях та обсмажених у фритюрі. Як начинка іноді використовується картопляне пюре. Крокети спочатку з’явилися у Франції.
Ми ж використуємо для приготування варений рис. Саме він і стане основою крокетів. Крім цього, нам знадобиться сир та варене м’ясо. Крокети вийдуть не лише красивими, але й смачними та ситними.
Рис – 1 склянка, бульйон з кісток – 3 склянки, ковбаса – 200-250 грамів (або мелене м’ясо), яйця – 2 штуки, мелені сухарі – 1 столова ложка, чорний перець, петрушка, сіль, рослинна олія – за смаком.
Подавати гарячими з соусом на вибір і салатом залежно від сезону.
Чому українцям варто переглянути ставлення до води та готуватися до можливих обмежень. Ми зібрали головні…
Смартфони – універсальні пристрої, які поєднують у собі телефон, камеру, записник і доступ до інтернету.…
Втрата документів на нерухомість - серйозна, але вирішувана проблема. Важливо знати, куди йти та які…
Щороку умови виходу на пенсію в Україні стають жорсткішими: поступово збільшується мінімальний страховий стаж, необхідний…
Якість домашнього вина залежить не лише від винограду, а й від бочки та часу розливу.…
Хочете піцу, але немає часу на тісто? Є спосіб зробити її всього за кілька хвилин.…