Traditional fried Spanish croquetas (croquettes) with ketchup on wooden background
Раніше ми пропонували вам рецепт дня: оригінальну закуску з листя салату та рису.
Крокети – кулінарна страва циліндричної або округлої форми з м’ясного фаршу або овочів, обваляних у сухарях та обсмажених у фритюрі. Як начинка іноді використовується картопляне пюре. Крокети спочатку з’явилися у Франції.
Ми ж використуємо для приготування варений рис. Саме він і стане основою крокетів. Крім цього, нам знадобиться сир та варене м’ясо. Крокети вийдуть не лише красивими, але й смачними та ситними.
Рис – 1 склянка, бульйон з кісток – 3 склянки, ковбаса – 200-250 грамів (або мелене м’ясо), яйця – 2 штуки, мелені сухарі – 1 столова ложка, чорний перець, петрушка, сіль, рослинна олія – за смаком.
Подавати гарячими з соусом на вибір і салатом залежно від сезону.
Позбавлення статусу УБД означає втрату соціальних гарантій і пільг. Хто і за яких умов може…
Нове дослідження Mercer CFA показало, які країни мають найкращі пенсійні системи у світі.
Хліб вважають основою раціону, проте не кожен. Експерти розповіли, який хліб не варто купувати.
Полум’я газової плити іноді змінює колір із блакитного на помаранчеве. Фахівці “Нафтогазу” пояснили, чи безпечно…
Уряд запускає проєкт “Тепла зима”. Сотні тисяч громадян отримають гроші на опалювальний сезон 2025/26.
Броди — спокійне і працелюбне місто Львівщини, де все більше роботодавців відкривають двері для людей…