баклажани – 500 грамів, сіль – 0,5 чайної ложки, невелика цибулина – 1 штука, часник – 1 зубчик, оцет – 0,5-1 столова ложка, олія – 1-2 столові ложки, цукор, лавровий лист – за смаком.
Для цього салату бажано вибирати овочі з молоденьким і м’яким насінням або використовувати ту частину баклажанів, де насіння зовсім мало.
Перед подачею прикрасити зеленню петрушки або кропу.
Павербанки стали звичним аксесуаром у побуті, особливо під час відключень електроенергії. Проте за неправильного використання…
Пенсійний фонд України може не лише відмовити в перерахунку пенсії, а й фактично позбавити пенсіонера…
Будинки престарілих у місті Дніпро виконують важливу соціальну функцію, забезпечуючи людям похилого віку безпечні умови…
Червоний Хрест оголосив видачу продуктової допомоги громадянам. Розповідаємо, хто зможе отримати продукти і куди треба…
Про будь-які зміни в житті пенсіонера, які можуть вплинути на розмір пенсії, потрібно своєчасно повідомляти…
З настанням зимових холодів в Україні багато водіїв стикаються із неприємним сюрпризом — автомобіль не…