баклажани – 500 грамів, сіль – 0,5 чайної ложки, невелика цибулина – 1 штука, часник – 1 зубчик, оцет – 0,5-1 столова ложка, олія – 1-2 столові ложки, цукор, лавровий лист – за смаком.
Для цього салату бажано вибирати овочі з молоденьким і м’яким насінням або використовувати ту частину баклажанів, де насіння зовсім мало.
Перед подачею прикрасити зеленню петрушки або кропу.
Олексій Соляник — син легендарного китобоя, який обрав власний шлях у житті. У 65 років…
Педагоги отримають по 1500 грн на спеціальні рахунки. Свириденко оголосила старт програми підтримки вчителів
У мережі ширяться повідомлення, що українські банки нібито блокують картки через «підозрілі» слова у призначенні…
ТЕС відновлюють, графіки діють. Як зміниться режим відключень у вівторок?
“Мокрий” вівторок — 11 листопада. Які області завтра накриють дощі та тумани.
NOAA попереджає: геомагнітні збурення середньої сили накриють Землю у вівторок. Чого очікувати метеозалежним українцям завтра…