баклажани – 500 грамів, сіль – 0,5 чайної ложки, невелика цибулина – 1 штука, часник – 1 зубчик, оцет – 0,5-1 столова ложка, олія – 1-2 столові ложки, цукор, лавровий лист – за смаком.
Для цього салату бажано вибирати овочі з молоденьким і м’яким насінням або використовувати ту частину баклажанів, де насіння зовсім мало.
Перед подачею прикрасити зеленню петрушки або кропу.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…