П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: салат із маринованих баклажанів

Готуємо смачно: салат із маринованих баклажанів

Этот материал также доступен на русском языке
Простий і швидкий салат із баклажанів, а гастрономічного захоплення – не виміряти! Готується швидко, інгредієнти звичайні та недорогі – дуже зручно.

Готуємо смачно: салат із маринованих баклажанів

Інгредієнти:

баклажани – 500 грамів, сіль – 0,5 чайної ложки, невелика цибулина – 1 штука, часник – 1 зубчик, оцет – 0,5-1 столова ложка, олія – 1-2 столові ложки, цукор, лавровий лист – за смаком.

Приготування

Для цього салату бажано вибирати овочі з молоденьким і м’яким насінням або використовувати ту частину баклажанів, де насіння зовсім мало.

  • Баклажани запекти у духовці до м’якості.
  • Остудити, зняти шкірку і нарізати кубиками.
  • Посолити, додати цукор, дрібно нарізану цибулину, часник, оцет, лавровий лист та олію.
  • Перемішати і поставити у холодильник на ніч.

Перед подачею прикрасити зеленню петрушки або кропу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні