Готуємо смачно: салат із маринованих баклажанів
Інгредієнти:
баклажани – 500 грамів, сіль – 0,5 чайної ложки, невелика цибулина – 1 штука, часник – 1 зубчик, оцет – 0,5-1 столова ложка, олія – 1-2 столові ложки, цукор, лавровий лист – за смаком.
Приготування
Для цього салату бажано вибирати овочі з молоденьким і м’яким насінням або використовувати ту частину баклажанів, де насіння зовсім мало.
- Баклажани запекти у духовці до м’якості.
- Остудити, зняти шкірку і нарізати кубиками.
- Посолити, додати цукор, дрібно нарізану цибулину, часник, оцет, лавровий лист та олію.
- Перемішати і поставити у холодильник на ніч.
Перед подачею прикрасити зеленню петрушки або кропу.