Процес приготування настільки простий, що простіше не вигадати. Усі склали в миску, перемішали – і тісто готове. Звідси і назва пирога “Простіший”.
Продукти:
Кефір – 250 мл (1склянка)
Манна крупа – 200 г
Цукор – 200 г (1склянка)
Борошно – 140 г
Рослинна олія -100 мл (1/2склянки)
Розпушувач – 1 год.л.
Готуємо:
- Відміряємо 140 г борошна, додаємо 1 ч.л. розпушувача та перемішуємо.
- У миску вливаємо 250 мл кефіру, 200 грам манної крупи, 200 грам цукру, ванільний цукор, 100 мл рослинної олії.⠀
- Перемішуємо і поступово додаємо борошно з розпушувачем.
Тісто готове.
- Беремо відповідну форму, рівномірно розподіляємо тісто.
- Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах 40 хвилин, до готовності або орієнтуйтеся по своїй духовці.
- Виймаємо пиріг з духовки, даємо йому охолонути і розрізаємо на порційні шматочки.
Пиріг настільки подобається, що зазвичай випікаємо одразу в подвійній порції.