Мова про лавровий лист, який можна застосовувати не тільки як спецію.
Раніше ми розповідали про чудеса лаврового аркуша.
Ця пряність з легкою гіркуватістю знайшла широке застосування в приготуванні страв. Лавр має протизапальні та сечогінні властивості, може допомогти знизити артеріальний тиск та зміцнити імунну систему.
Крім того, лаврова рослина здатна очищати енергетичний простір і відновлювати сили, позбавляючи негативної енергії. Для покращення якості сну рекомендується покласти кілька листків лавру під подушку. А якщо ви відчуваєте втому, просто вдихніть аромат цього листя — це може допомогти вам відчути себе краще.
Вирощування лаврового листа не потребує особливих умінь та навичок. Важливо підтримувати оптимальну температуру: влітку вона має бути близько 26 градусів, а взимку не нижче 15 градусів.
Лаврове дерево вимагає регулярного поливу водою, що відстоялася. У літню пору рекомендується поливати його до двох разів на тиждень, а в період спокою — один раз на п’ять днів.
Горщик може мати будь-яку форму, але при пересадці вибирайте посуд трохи більшого діаметру, ніж попередній. Не забувайте часто обприскувати рослину і виносити її на свіже повітря – на веранду або балкон, так вона почуватиметься комфортніше.
Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви зможете виростити здорове і ароматне лаврове дерево, яке не тільки прикрасить ваш будинок, але й принесе безліч користі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Якщо при виборі олії ви керуєтеся тільки її вартістю або назвою торгової марки, є ризик…
13 листопада в Україні відзначають Міжнародний день сліпих, Всесвітній день патологій, Всесвітній день доброти. Християни…
Цей салат точно підкорить ваше серце. Для його приготування потрібні найпростіші інгредієнти, але салат виходить…
Буріння водяної свердловини – важливий етап у забезпеченні надійного водопостачання. Правильний вибір методу буріння може…
Різні люди мають свої причини купувати вживаний одяг. Від банальної нестач коштів на нові речі…
Зберігання картоплі – це важливий захід, який стосується багатьох українців та не лише овочівників. Адже…