Четвер, 4 Липня, 2024
ГоловнаДачаДва підживлення зроблять вашу моркву великою і солодкою: обов'язково внесіть у червні

Два підживлення зроблять вашу моркву великою і солодкою: обов’язково внесіть у червні

Этот материал также доступен на русском языке
Правильно внесене підживлення в першому літньому місяці - вкрай важливе для гарного зростання моркви і підвищення її солодкості. Розповідаємо, що треба зробити.

Не щороку буває врожайним, але варто докласти максимум зусиль, щоб він був таким. Для отримання хорошого врожаю моркви дуже важливе правильне підживлення. Агрономи радять два найефективніші, які потрібно внести у червні для підвищення солодкості овоча та активізації його росту.

Раніше ми розповідали, яких помилок слід уникати при вирощуванні буряка.

Найкращим підживленням для моркви є підживлення з попелу та азоту:

  1. Підживлення з попелу. Морква дуже добре реагує на підживлення з попелу — у ньому міститься багато бору, марганцю та інших потрібних макро- та мікроелементів. Для приготування такого підживлення вам знадобиться лише цей компонент у потрібній для грядок кількості. На 1 квадратний метр потрібно приблизно 3 жмені попелу. Просто пройдіться по грядці та розподіліть його між посадками.
  2. Азотне підживлення. Це підживлення значно підвищує врожайність моркви і є актуальним саме у першому літньому місяці. Для приготування будь-яку ємність заповнюємо на дві третини будь-якою зеленою травою та залишаємо на ділянці. Введіть туди сухі дріжджі — на кожні десять літрів потрібно три пакетики продукту в сухому вигляді. Через тиждень частину концентрованого засобу потрібно розбавити п’ятьма частинами води і полити моркву.

Вас також можуть зацікавити новини:

Комусь із пенсіонерів потрібно протягом 10 днів звернутися до Пенсійного фонду — це стосується подальших виплат

Масштабна афера: усі пенсії після 2017 року нараховані неправильно (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні