Продукт розроблено з додаванням пшеничного та соєвого білку, бурякового соку та веганського ароматизатора смаженого м’яса. У текстурі є натуральна «мармуровість», що робить рослинний продукт схожим на мармурові стейки тваринного походження.
Паралельно з запуском виробництва рослинного стейку компанія “Green Go” працює над виробництвом альтернативних рибних продуктів, бургерних котлет і фаршу. Незабаром планують запустити продаж рослинних мітболів і тофу власного виробництва. Рослинний стейк можна буде скуштувати в окремих ресторанах по всій Україні.
Джерело: Аgronews.ua
Для отримання протезу не слід очікувати на встановлення інвалідності.
Сьогодні неділя, 28 квітня 2024 року. 119-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Оладки можна приготувати не тільки на основі кефіру, кислого молока або ряжанки, але і печінки.…
Автомобільні експерти розсекретили хитрий прийом багатьох водіїв. І тепер ви теж знатимете, для чого в…
У неділю, 28 квітня, очікується потепління, відповідно стане помітнішою різниця між нічними та денними температурами.…
Протягом останніх 24 годин спалахи на сонці тривають. У неділю жителі Землі відчують на собі…