Продукт розроблено з додаванням пшеничного та соєвого білку, бурякового соку та веганського ароматизатора смаженого м’яса. У текстурі є натуральна «мармуровість», що робить рослинний продукт схожим на мармурові стейки тваринного походження.
Паралельно з запуском виробництва рослинного стейку компанія “Green Go” працює над виробництвом альтернативних рибних продуктів, бургерних котлет і фаршу. Незабаром планують запустити продаж рослинних мітболів і тофу власного виробництва. Рослинний стейк можна буде скуштувати в окремих ресторанах по всій Україні.
Джерело: Аgronews.ua
В Україні спростили доступ до держвиплат. З новою «Дія.Карткою» всі кошти можна отримувати на один…
Навіть найдієтичніша грудка може бути смачною — якщо знати, як її правильно готувати. Запам'ятовуйте рецепт.
Більшість громадян України отримує майже вдвічі менше за базові потебності. Чому українці продовжують жити «впритул»…
Поранення, лікування та несподіване «ні» від комісії: якщо військовослужбовцеві відмовили в інвалідності, це ще не…
У жодному разі не садіть чорнобривці поруч із певними овочами — вони можуть пригнічувати їхній…
Якщо ви ніколи не пробували заливний пиріг з капустою, настав час відкрити для себе цей…