Ми вже розповідали,що готують на Великдень у різних країнах світу.
Пропонуємо вам два десерти, які можна приготувати як до свята, так і для того, щоб здивувати та нагодувати смачненьким рідних.
ДЛЯ ТІСТА: борошно – 380 грамів, вершкове масло – 100 грамів, молоко – 150 мілілітрів, цукор – 1 столова ложка, дрібка солі, сухі дріжджі – 6-7 грамів.
ДЛЯ НАЧИНКИ: будь-який твердий сир – 100 грамів, яйця – 2 штуки, італійські трави – 1 чайна ложка, пучок зелені (базилік, шпинат, петрушка), сіль і чорний перець за смаком.
Тим часом приготувати начинку. Натерти сир, додати подрібнену зелень та інші складові, все ретельно вимісити.
Пиріг остудити на решітці.
Це дуже проста страва, що нагадує наші хрусткі грінки. Незважаючи на нехитрий рецепт, це одна з найпопулярніших великодніх страв в Іспанії.
Вам буде цікаво:
У четвер, 11 вересня, під впливом потужного антициклону з північного сходу по всій Україні встановиться…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Який прогноз у фахівців?
Ніжний смак, відсутність кісток та мінімум солі – все це Матіас. Чому він такий популярний…
Через пошкодження енергосистеми, спричинені атаками Росії, в українських мережах фіксують стрибки напруги. Експерти пояснюють, чим…
Особливі події у житті кожного чоловіка вимагають особливої уваги до деталей, включаючи підбір якісної та…
Осіннє меню можна зробити цікавіше - спробуйте запекти курку зі сливами. Ця незвичайна, ароматна і…