Ми вже розповідали,що готують на Великдень у різних країнах світу.
Пропонуємо вам два десерти, які можна приготувати як до свята, так і для того, щоб здивувати та нагодувати смачненьким рідних.
ДЛЯ ТІСТА: борошно – 380 грамів, вершкове масло – 100 грамів, молоко – 150 мілілітрів, цукор – 1 столова ложка, дрібка солі, сухі дріжджі – 6-7 грамів.
ДЛЯ НАЧИНКИ: будь-який твердий сир – 100 грамів, яйця – 2 штуки, італійські трави – 1 чайна ложка, пучок зелені (базилік, шпинат, петрушка), сіль і чорний перець за смаком.
Тим часом приготувати начинку. Натерти сир, додати подрібнену зелень та інші складові, все ретельно вимісити.
Пиріг остудити на решітці.
Це дуже проста страва, що нагадує наші хрусткі грінки. Незважаючи на нехитрий рецепт, це одна з найпопулярніших великодніх страв в Іспанії.
Вам буде цікаво:
Чи можна читати змову від переляку дитині, якщо при цьому вимовляєш молитву? Відповідь Біблії зрозуміла:…
Дедалі більше українців їдуть із міст у пошуках тиші, землі та внутрішньої рівноваги. Ці «сучасні…
З 1 листопада в Україні заборонено вилов риби у зимувальних ямах – місцях зимівлі риби.
Місто дякує за прожиті роки: в одному із міст запускають стипендію для літніх українців —…
Восени троянди потребують не стимуляції зростання, а зміцнення. Правильне підживлення перед зимою допомагає кущам пережити…
Постійний дискомфорт у горлі, відчуття «клубка», біль у передній частині шиї, дратівливість, нервозність — усе…