Ми вже розповідали,що готують на Великдень у різних країнах світу.
Пропонуємо вам два десерти, які можна приготувати як до свята, так і для того, щоб здивувати та нагодувати смачненьким рідних.
ДЛЯ ТІСТА: борошно – 380 грамів, вершкове масло – 100 грамів, молоко – 150 мілілітрів, цукор – 1 столова ложка, дрібка солі, сухі дріжджі – 6-7 грамів.
ДЛЯ НАЧИНКИ: будь-який твердий сир – 100 грамів, яйця – 2 штуки, італійські трави – 1 чайна ложка, пучок зелені (базилік, шпинат, петрушка), сіль і чорний перець за смаком.
Тим часом приготувати начинку. Натерти сир, додати подрібнену зелень та інші складові, все ретельно вимісити.
Пиріг остудити на решітці.
Це дуже проста страва, що нагадує наші хрусткі грінки. Незважаючи на нехитрий рецепт, це одна з найпопулярніших великодніх страв в Іспанії.
Вам буде цікаво:
У п'ятницю, 25 липня, атмосферний фронт торкнеться західних областей України, і тому пройдуть короткочасні дощі.…
Піт — це нормально, але надмірна пітливість може завдавати чимало незручностей. Розбираємось, чому ви потієте…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.
Війна робить стосунки вразливими, але дніпряни Олена та Володимир Рудови доводять: любов, терпіння та спільна…
Сьогодні, коли ритм життя стає все більш динамічним, важливість ефективного догляду за одягом зростає. Сучасні…
У шлюбі подружжя ділить не лише радість і побут, але й майно — а іноді…