Ми вже розповідали,що готують на Великдень у різних країнах світу.
Пропонуємо вам два десерти, які можна приготувати як до свята, так і для того, щоб здивувати та нагодувати смачненьким рідних.
ДЛЯ ТІСТА: борошно – 380 грамів, вершкове масло – 100 грамів, молоко – 150 мілілітрів, цукор – 1 столова ложка, дрібка солі, сухі дріжджі – 6-7 грамів.
ДЛЯ НАЧИНКИ: будь-який твердий сир – 100 грамів, яйця – 2 штуки, італійські трави – 1 чайна ложка, пучок зелені (базилік, шпинат, петрушка), сіль і чорний перець за смаком.
Тим часом приготувати начинку. Натерти сир, додати подрібнену зелень та інші складові, все ретельно вимісити.
Пиріг остудити на решітці.
Це дуже проста страва, що нагадує наші хрусткі грінки. Незважаючи на нехитрий рецепт, це одна з найпопулярніших великодніх страв в Іспанії.
Вам буде цікаво:
У 2025 році мінімальна зарплата в Україні залишиться на рівні 8000 грн, що є найнижчим…
Війська РФ завдали ударів по Одеській області 19 квітня. Руйнувань зазнали фермерські господарства.
Вразливі категорії населення можуть пройти реєстрацію для отримання гуманітарної допомоги. Прийом заявок уже стартував.
Сьогодні – Велика субота Страсного тижня, останній день Великого посту та переддень світлого свята Великодня.…
Деякі з українських пенсіонерів можуть отримувати надбавки до пенсій, тим самим збільшити суму пенсійної виплати…
При виборі тротуарної плитки більшість покупців насамперед звертають увагу на зовнішній вигляд: форму, колір, фактуру.…