Додавання ароматних олій, таких як арахісова, кунжутна або гарбузова, збагатить смак страв.
Гірчиця додає легкої гостроти та незвичайного присмаку. Вона підходить не тільки для холодцю, а й для м’ясних і рибних стейків. Гірчицю додають навіть у борщ, вона робить його смак більш насиченим.
Сушені або свіжі трави, такі як тархун, базилік, чебрець і розмарин, можуть перетворити смак багатьох страв.
Читайте також:
У березні 2025 року заплановано індексацію пенсій для українських пенсіонерів, але варто зазначити, що деякі…
Благодійний фонд запускає програму підтримки для родин, які втратили житло через війну. Українці можуть отримати…
Літні українці, які святкують ювілей, зможуть отримати одноразову грошову допомогу в розмірі до 10 тисяч…
Центр гуманітарної допомоги запрошує отримати необхідні речі та продукти вже сьогодні. Що доступно українцям?
Ваша картка може бути заблокована, а банкомат навіть вилучити її. Дізнайтеся, яких помилок варто уникати…
Ворог завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах трьох ракетних та 93 авіаційних ударів,…