Хороший вугільний гриль має простору робочу поверхню, великий золозбірник та чавунні ґрати. У результаті можна легко вирішувати навіть складні гастрономічні завдання.
Попри те, що зараз існують і електричні, і газові грилі, багато хто досі воліє той варіант, який дозволяє готувати на вугіллі. І це зрозуміло – він дає неповторний смак та аромат диму. Є кілька безумовних переваг такого рішення:
Це універсальне рішення, яке дозволяє готувати найвишуканіші страви, від соковитої тушкованої свинини до найніжніших ребер. Як правило, такі страви готуються в коптильні, проте купувати окрему тільки для них зовсім не обов’язково – із завданням їхнього приготування чудово впорається універсальний гриль. Завдяки модульній конструкції його можна використовувати будь-яким зручним чином.
Крім того, можна звернути увагу і на професійні вугільні грилі, які підійдуть для закладів громадського харчування. Вони оснащуються завантажувальною заслінкою для того, щоб завантажувати вугілля, місткими бічними полицями та всім, що необхідно для професійного використання.
Перше, на що слід звернути увагу – це місткість гриля. Тут важливо знати, наскільки людей зазвичай планується готувати. Другим критерієм вибору є мобільність, тобто те, чи передбачається брати вугільний гриль із собою у поїздки, чи він буде встановлений стаціонарно.
Обов’язково звертають увагу на те, з яких матеріалів виготовлена конструкція, оскільки від цього залежить її надійність. Особливу увагу слід звернути на кришку – вона має бути міцною та щільно прилягати.
Вугільний гриль підходить людям, які хочуть не просто отримати результат – на https://napoleongrills.com.ua/ru/portable-grills/vugilni пропонуються товари для тих, хто отримує задоволення і від самого процесу. Соковитий стейк із риби чи рум’яний шашлик – перед такими стравами не встоїть ніхто. І саме з натуральним димком вони будуть найсмачнішими.
Вугільний гриль дозволяє приготувати страву в два-три рази швидше, при цьому прожарювання все одно буде рівномірним. Дуже важливо те, що в такому грилі температура зберігається кілька годин, тому паливо, тобто вугілля, можна заощадити досить серйозно. Крім того, важливим фактом є те, що в такому грилі можна готувати за будь-якої погоди.
До речі, вугільні грилі коштують суттєво дешевше за ті, що працюють на електриці або на газі, що також приваблює покупців. А різноманітність моделей дозволяє вибрати потрібну.
*на правах реклами
На електронну пошту редакції надійшов лист з питанням: як часто потрібно перевіряти лічильники води і…
Пенсії в Україні отримують більше 10 млн українців, проте є й ті, що продовжують працювати.…
У сфері нерухомості ефективне управління клієнтами, лідами та угодами відіграє ключову роль. Багато рієлторів та…
Один нехитрий інгредієнт, що є в кожному домі, може пришвидшити ріст огірків у кілька разів.…
Маленькі, хрумкі та неймовірно смачні – ці тарталетки стануть справжньою окрасою великоднього столу! Готуються вони…
Наближається Великдень і чимало сімей купуватимуть святкову випічку в магазинах. Проте не всі паски, наявні…