Волоські горіхи – унікальний продукт. Горіхи можна використовувати в будь-яких цілях – від приготування та оформлення кондитерських виробів, соусів та топінгів до створення лікувальних, загальнозміцнюючих та інших зборів.
Тому зберігання волоських горіхів – одне з найактуальніших питань для всіх: і тих, хто вирощує, і для пересічних споживачів.
1. Чищені горіхи можна зберігати при кімнатній температурі в герметичному контейнері, додавши лавровий лист для захисту від комах та плісняви. Тримайте їх подалі від тепла та вологи. Термін такого зберігання – до двох тижнів.
2. У холодильнику горіхи зберігатимуться довше. Потрібно помістити їх у герметичний контейнер або пакет для заморожування. У морозильнику термін зберігання – до 12 місяців, а якщо не класти в морозилку, то не більше 3 місяців.
Читайте також:
До завершення строку ідентифікації пенсіонерів лишається півтора місяця — хто не встигне до 31 грудня,…
В Україні триває поступовий перехід від паперових трудових книжок до електронного формату. Усі записи про…
Гарбуз – королева осіннього меню, з нього можна приготувати найрізноманітніші страви. Сьогодні пропонуємо не просто…
З 15 листопада розпочався прийом заявок на нову тисячу Зеленського, проте деякі громадяни зможуть оформити…
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.