Волоські горіхи – унікальний продукт. Горіхи можна використовувати в будь-яких цілях – від приготування та оформлення кондитерських виробів, соусів та топінгів до створення лікувальних, загальнозміцнюючих та інших зборів.
Тому зберігання волоських горіхів – одне з найактуальніших питань для всіх: і тих, хто вирощує, і для пересічних споживачів.
Щоб горіхи не стали
1. Чищені горіхи можна зберігати при кімнатній температурі в герметичному контейнері, додавши лавровий лист для захисту від комах та плісняви. Тримайте їх подалі від тепла та вологи. Термін такого зберігання – до двох тижнів.
2. У холодильнику горіхи зберігатимуться довше. Потрібно помістити їх у герметичний контейнер або пакет для заморожування. У морозильнику термін зберігання – до 12 місяців, а якщо не класти в морозилку, то не більше 3 місяців.
Читайте також: