Квасоля, горох і нут містять безліч поживних речовин та амінокислот. Тому страви їх виходять як ситними, а й корисними. Квасоля хороша і молода свіжа, і стигла, у зернах. Як краще зберегти квасолю?
Вас також можуть зацікавити новини:
Тепла погода чи знову дощ? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб капуста добре зав’язала качани т адала хороший урожай, важливо вчасно підживити її. Розповідаємо, колиі…
Сьогодні банки надають своїм клієнтам широкий спектр фінансових послуг. Найпопулярніша — відкриття рахунків з отриманням…
Цей рулет значно кращий за магазинні солодощі,а готується дуже просто! Переконайтесь у цьому самі!
Щоб встановити пам'ятник на могилі, потрібно дотримуватися певних правил. Що треба знати.