Квасоля, горох і нут містять безліч поживних речовин та амінокислот. Тому страви їх виходять як ситними, а й корисними. Квасоля хороша і молода свіжа, і стигла, у зернах. Як краще зберегти квасолю?
Вас також можуть зацікавити новини:
Дехто має звичку обов’язково прати придбаний одяг перед першим використанням. Хтось не робить цього взагалі…
Незабаром настануть морози, і це означає, що зараз саме час встигнути провести важливий захід у…
6 листопада подекуди можливі невеликі дощі
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Після інсульту люди, які пережили поразку головного мозку, відчувають обмеження фізичних можливостей. Часто спостерігається частковий…
Природний косметичний салон працює цілий рік, і жінкам не варто втрачати чудові можливості, які дарують…