Сьогодні ми розповідаємо про користь капусти броколі та пропонуємо оригінальні рецепти з неї.
Броколі багата на вітаміни C і K:
вітамін C зміцнює імунітет і бореться із запаленнями;
вітамін K необхідний для здоров’я кісток і нормалізації кровообігу.
Секрети приготування:
промивайте броколі, замочивши її на 10-15 хвилин у воді з сіллю і лимоном. Це допоможе видалити можливі забруднення та шкідників;
опустіть броколі в киплячу підсолену воду на 2-3 хвилини, потім швидко перемістіть у холодну воду, щоб зупинити процес готування. Це збереже яскравий колір і хрустку текстуру.
Броколі – 400 грамів, твердий сир – 100 грамів, борошно – 4 столові ложки, яйця – 2 штуки, часник – 2 зубчики, кріп, олія, сметана, сіль, чорний мелений перець.
До котлет подати сметанний соус.
Броколі – 500 грамів, вершки 20% – 200 мілілітрів, бульйон курячий – 300 мілілітрів, цибуля – 1 штука, масло вершкове – 30 грамів, горіх мускатний – 1 щіпка, часник і сіль – за смаком.
Суп розлити по тарілках і подати до столу разом із сухариками.
З 1 липня в Укрпошті діють нові правила, які стосуються грошових виплат для фізичних осіб.…
Шухляда холодильника – не просто «полиця для овочів». Саме тут продукти довше залишаються свіжими, якщо…
В Україні у 2025 році деяким власникам старого та нового житла доведеться заплатити податок на…
3 липня в Україні очікується місцями спека, але й місцями невеликий дощ.
Як сильно збуджений стан магнітосфери позначиться на здоров'ї людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Сьогоднішня публікація — про Нафталію Френкеля, людину, яка керувала будівництвом Біломорсько-Балтійського каналу.