Сьогодні ми розповідаємо про користь капусти броколі та пропонуємо оригінальні рецепти з неї.
Броколі багата на вітаміни C і K:
вітамін C зміцнює імунітет і бореться із запаленнями;
вітамін K необхідний для здоров’я кісток і нормалізації кровообігу.
Секрети приготування:
промивайте броколі, замочивши її на 10-15 хвилин у воді з сіллю і лимоном. Це допоможе видалити можливі забруднення та шкідників;
опустіть броколі в киплячу підсолену воду на 2-3 хвилини, потім швидко перемістіть у холодну воду, щоб зупинити процес готування. Це збереже яскравий колір і хрустку текстуру.
Броколі – 400 грамів, твердий сир – 100 грамів, борошно – 4 столові ложки, яйця – 2 штуки, часник – 2 зубчики, кріп, олія, сметана, сіль, чорний мелений перець.
До котлет подати сметанний соус.
Броколі – 500 грамів, вершки 20% – 200 мілілітрів, бульйон курячий – 300 мілілітрів, цибуля – 1 штука, масло вершкове – 30 грамів, горіх мускатний – 1 щіпка, часник і сіль – за смаком.
Суп розлити по тарілках і подати до столу разом із сухариками.
Коли ми думаємо про благоустрій простору - двору, площі, вхідної групи або тераси, - зазвичай…
Нічні опади і м'який день. Синоптики опублікували прогноз на п'ятницю.
Вчені попереджають про коливання магнітного поля. Як зміниться самопочуття метеозалежних людей і чи будуть проблеми…
У Мінсоцполітики розповіли, як йдуть виплати у межах програми “Зимова допомога”, та скільки заявок вже…
Що насправді означають написи «Без цукру» та «знежирений»? Чи можна ці маркування вважати чесними?
Коли немає електрики або просто не хочеться вмикати духовку, на виручку приходять прості страви, які…