Осінь – це час, коли виноград досягає свого піку стиглості та насиченості смаку. Його соковиті ягоди не тільки чудово смакують у свіжому вигляді, але й є основою для безлічі кулінарних страв. Що можна незвичайного приготувати з цієї ягоди?
Ми вже розповідали про пиріг з виноградом та цибулею, а також про те, як заготовити на зиму виноград як оливки. Сьогодні пропонуємо рецепт швидких вареників із виноградом.
Виноград – 20-24 штуки (великий без кісточок), сир кисломолочний знежирений – 200 грамів, яйця – 1 штука, вівсяне борошно – 4-5 столових ложок (залежно від вологості сиру, 1,5 столової ложки залишити для оброблення тіста, решту – в тісто), сіль – 2/3 чайної ложки (половину – в тісто, решту – для варіння вареників), цукор – 1 чайна ложка.
Держава передбачила ряд пільг для пенсіонерів. Але не всі про них знають і, відповідно, користуються.…
10 квітня в Україні відзначають Всесвітній день роботи з дому, Всесвітній тиждень музичної терапії, День…
Кому із пенсіонерів держава передбачила ряд доплат. І у кого мінімальна пенсійна виплата не може…
Такі пиріжки з капустою ваші рідні уплітатимуть за обидві щоки. Пропонуємо найкращий рецепт пиріжків на…
Ще кілька діб - і зима остаточно вгамується, вважають синоптики. 10 квітня ситуація на дорогах…
Щоб отримати довгі пагони плетистих троянд, придатниз для зрізання, кущ потрібно правильно формувати.