Осінь – це час, коли виноград досягає свого піку стиглості та насиченості смаку. Його соковиті ягоди не тільки чудово смакують у свіжому вигляді, але й є основою для безлічі кулінарних страв. Що можна незвичайного приготувати з цієї ягоди?
Ми вже розповідали про пиріг з виноградом та цибулею, а також про те, як заготовити на зиму виноград як оливки. Сьогодні пропонуємо рецепт швидких вареників із виноградом.
Виноград – 20-24 штуки (великий без кісточок), сир кисломолочний знежирений – 200 грамів, яйця – 1 штука, вівсяне борошно – 4-5 столових ложок (залежно від вологості сиру, 1,5 столової ложки залишити для оброблення тіста, решту – в тісто), сіль – 2/3 чайної ложки (половину – в тісто, решту – для варіння вареників), цукор – 1 чайна ложка.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…