Статті

Де та як вигідно купити квитки на автобусний рейс Київ-Мюнхен?

Чому варто подорожувати автобусом?

Більшість пасажирів подорожують до Європи саме великими комфортабельними автобусами. Вони розповідають, що це зручно та дає змогу насолодитися пейзажами за вікном. Але насправді подорож автобусом, наприклад, у напрямку Київ-Мюнхен, має набагато більше переваг. Найголовніші серед них:

  • Доступні ціни на квитки. Що б там не розповідали про подорожчання бензину, а подорож автобусом все одно залишається найбюджетнішою серед усіх можливих.
  • Варіативність маршрутів. Дуже багато перевізників курсують у напрямку Україна-Європа. Це дає можливість обрати для себе найоптимальніший маршрут, уникаючи додаткових пересадок та інших незручностей. Щоб обрати найзручніший варіант, найкраще шукати варіанти та купувати квитки на спеціалізованих сайтах, де зібрано багато пропозицій від різних перевізників. Наприклад, на онлайн-платформі rubikon за посиланням https://rubikon.com.ua/direction/kyiv/munchen можна знайти дуже багато пропозицій від різних перевізників, які найближчим часом виїжджають з Києва до Німеччини. На платформі можна не лише забронювати квиток, а й ознайомитися з правилами того чи іншого перевізника. Особливо щодо цього треба звернути увагу, якщо ви плануєте подорож з котом чи собакою.
  • Комфорт. На міжнародних рейсах курсують автобуси підвищеного комфорту. Деякі з них оснащені навіть зручними сидіннями, на яких можна лежачи відпочити під час нічного переїзду. На кожному борту є клімат-контроль. Це означає, що влітку температура буде прохолодною та комфортною, а взимку — теплою. В автобусах є безкоштовний Wi-Fi, тому усі пасажири завжди на зв’язку зі своїми рідними.

Як вигідно купити квиток?

Якщо дотримуватись певних порад, можна вигідно купити квитки на будь-який автобусний рейс.

  1. Зверніть увагу на пільги, які надає перевізник деяким категоріям громадян. Наприклад, дуже часто діють знижки в розмірі 20-30% дітям до 14 років та людям похилого віку, яким виповнилося більш як 60 років.
  2. Є перевізники, які надають своїм пасажирам додаткову знижку при оплаті квитка онлайн. Щоб скористатися цією пропозицією треба уточнити усі правила.
  3. Завчасне бронювання квитків також дає змогу зекономити. А ще при завчасному бронюванні є більше можливості купити саме ті місця в автобусі, які до вподоби. Це важливо, якщо ви плануєте подорож з дитиною і вам обов’язково треба сидіти поряд.
  4. Якщо є змога обрати для виїзду будній день, то краще так і зробити. У вихідні квитки на автобус можуть коштувати дорожче, ніж у будній день.

*на правах реклами

Метки: автобус маршрут перевезення подорож продаж квитків транспорт

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 17 вересня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Яких заходів вживати?

16/09/2024 21:31
  • Статті

Чому голова болить “на погоду”, або як атмосферний тиск впливає на здоров’я

Комфортним для людини вважається нормальний атмосферний тиск – 760 мм ртутного стовпа. Зміна у більший…

16/09/2024 20:51
  • Статті

Економимо і готуємо вдома ароматні суміші приправ: які трави знадобляться

Прованські, італійські трави - це назва сумішей середземноморських кухонних трав, які можна використовувати для посилення…

16/09/2024 19:59
  • Статті

Чи можна їсти фрукти перед сном: більше шкоди чи користі – що кажуть лікарі

Яблучко чи один банан перед сном – це добре, але вживання великої кількості фруктів на…

16/09/2024 18:49
  • Новини

Освоюємо кухні світу: варимо іспанський швидкий суп – і відчуваємо жар іспанського літа

Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на…

16/09/2024 17:56
  • Статті

Чи правильно нараховано пенсію: чи варто звертатися до суду

Не дуже великі пенсії, високий прожитковий рівень, високі та зростаючі ціни, інфляція – все це…

16/09/2024 16:49