Четвер, 12 Вересня, 2024
ГоловнаДачаБактерії для септиків: як вибрати засіб від запаху у вуличному туалеті або...

Бактерії для септиків: як вибрати засіб від запаху у вуличному туалеті або септику

Этот материал также доступен на русском языке
На жаль, проблема появи неприємного запаху у вуличному туалеті або септику знайома багатьом власникам приватних будинків і дачних ділянок. Але рішення є!

Допомогти в усуненні запаху, очистити вигрібну яму й навіть відновити природний дренаж води можуть біопрепарати для септиків. Вони містять високопродуктивні бактерії та ферменти, які у природний спосіб переробляють вміст автономної каналізації або туалету. Бактерії – це живі мікроорганізми, вони активізуються, потрапляючи в середовище, багате на органічні відходи. Органіка стоків розщеплюється на рідину й вуглекислий газ із незначним утворенням мінерального осаду (до 3%), завдяки чому не завдається шкода навколишньому середовищу й ефективно усуваються різноманітні проблеми.

Переваги біопрепарату

На відміну від хімії для септика, використання біопрепарату має низку переваг:

  • Бактерії сприяють природному розкладанню органічних відходів без шкоди для людини та природи. Продукти перероблення бактерій, як і вони самі, екологічно чисті.
  • Не завдає шкоди трубам. Навіть пластикові труби залишаються неушкодженими після багаторазового застосування біопрепарату.
  • Очищення відбувається досить швидко. Неприємний запах може зникнути в короткі терміни після використання.
  • Дозволить очистити вигрібну яму або септик без використання послуг асенізаторів.

Розв’язуйте проблему неприємного запаху й очищення ефективно та без шкоди для екології. Природа буде вам вдячна.

Купити бактерії для септиків в Україні

Чудовим варіантом засобу для позбавлення від запаху у вуличному туалеті або септику може стати біопрепарат від ТМ «Водограй». Завдяки унікальним бактеріям і ферментам очищається поглинальний ґрунт у зоні каналізації. Також надійно прибирається неприємний запах завдяки видаленню органічного мулу, жиру й фекалій всередині. Регулярно використовуючи біопрепарат для вигрібних ям, септиків і вуличних туалетів «Водограй», можна значно подовжити термін служби автономної каналізації, поліпшити дренаж ґрунту й позбутися неприємних запахів. Крім того, ви зможете уникнути виклику дорогих асенізаторських машин. Систематичне застосування значно знижує витрату препарату «Водограй». Просто додайте біопрепарат у септик згідно з інструкцією і забудьте про неприємності та складнощі догляду. Бактерії для септиків можна на сайті компанії Водограй у різних об’ємах з доставкою. Вибирайте якісний та екологічний продукт від українського виробника.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні