Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк вибрати чохол для айфона?

Як вибрати чохол для айфона?

Этот материал также доступен на русском языке
Після покупки нового айфона, потрібно вибрати для нього необхідні аксесуари: гарнітуру, яка дозволить слухати музику або аудіокниги, а також вільно розмовляти по телефону, не відриваючись від важливих справ. Ще знадобиться підставка, за допомогою якої зручно читати книги чи дивитися фільми. Але найголовніший аксесуар, який потрібно придбати разом із айфоном – це гарний та функціональний чохол.

Захистні функції чохла дуже важливі

Насамперед чохол для смартфона повинен виконувати захисну функцію. Тому перед покупкою потрібно визначитися з тим, який рівень захисту він повинен мати. Мінімальний набір корисних функцій:

  • захист гаджета від подряпин та забруднень;
  • антиковзання;
  • антиудар.

Але для нових моделей айфонів розроблено ще більш удосконалені захисні пристрої. Чохли на Apple iPhone 16 Pro крім перерахованих функцій оснащені також:

  • надійною системою фіксації;
  • кільцем-утримувачем;
  • спеціальною вкладкою на клавіатуру, що захищає кнопки керування від пилу та бруду;
  • магнітом, за допомогою якого смартфон можна швидко та надійно зафіксувати на магнітному утримувачі в автомобілі.

Але найголовніше: такий чохол має потужну протиударну конструкцію, що складається із силіконової накладки та тильної кришки, виконаної з надійного полікарбонату. З таким чохлом айфону не страшні сколи та подряпини при падінні.

Чохли для айфонів можуть бути як протиударні, так і звичайні, виготовлені з силікону з металевими кнопками або без них. Подивитися весь асортимент чохлів і підібрати для себе найкращий варіант можна в інтернет-магазині Frontalka, перейшовши за посиланням: https://frontalka.com.ua/apple-iphone -16-pro.

Колір чохла також має значення

Чохол для айфона повинен бути не тільки функціональним та виконувати захисну функцію. Він також має бути зручним у використанні та підкреслювати ваш стиль. Щоб виявити свою індивідуальність та підкреслити характер, важливо при виборі чохла враховувати його колір:

  • Чорний колір чохла – це класика. Він завжди в моді і підійде під сумку будь-якого кольору та фасону. Якщо ви віддаєте перевагу класиці, значить чохол чорного кольору точно для вас.
  • Яскраві та соковиті кольори (рожевий, помаранчевий, синій, жовтий, зелений) допоможуть виділитися з натовпу, продемонструвати всім свій яскравий настрій і, звичайно ж, привернути увагу оточуючих. Якщо ви впевнені в собі на всі 100%, то чохли в такій колірній гамі — найбільш вдалий варіант.
  • Чохли, виконані в нейтральній кольоровій гамі (сірий, коричневий, бежевий) — ідеальне рішення для людей, які найбільше цінують мінімалізм та власний стиль.
  • Чохли в пастельних відтінках підійдуть людям із чуттєвою та романтичною натурою. Який би айфон ви не вибрали, чохол у пастельних тонах додасть йому легкості та невагомості.

Наша порада: при виборі чохла враховуйте тип зарядного пристрою

Починаючи з 8 моделі айфона і все пізніші версії можна заряджати як за допомогою звичайної дротової зарядки, так і за допомогою ультрасучасної бездротової зарядки. Занадто товстий чохол або чохол, стінки якого виготовлені з металу, може заважати бездротовій зарядці смартфона. Тому, якщо ви плануєте використовувати бездротову зарядку, потрібно підбирати чохол, розроблений спеціально для цих цілей. Якщо купити звичайний чохол, то швидше за все його доведеться знімати для того, щоб зарядити телефон або користуватися стандартним дротовим зарядним пристроєм.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні