П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩедре літнє меню: баклажани по-корейськи врятують найбільш прісний та пересічний стіл

Щедре літнє меню: баклажани по-корейськи врятують найбільш прісний та пересічний стіл

Этот материал также доступен на русском языке
Салат з баклажанів сподобається всім, хто любить пікантні страви корейської кухні, яка зайняла повноцінне місце у нашому меню.

Баклажани по-корейськи

Інгредієнти

«Баклажани — 3 штуки, морква — 1 штука, болгарський перець — 1 штука, часник — 3 зубчики, гострий перець — 1 штука, соєвий соус — 4 столові ложки, оцет2 столові ложки, цукор — 1 столова ложка, рослинна олія — 3 столові ложки, зелень (петрушка або кінза) — за смаком, сіль і перець — за смаком.

Приготування

  • Баклажани вимити і нарізати брусочками. Обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору, потім викласти на паперові рушники, щоб видалити зайву олію.
  • Моркву натерти на тертці для корейської моркви або нарізати тонкою соломкою.
  • Болгарський перець очистити від насіння і нарізати тонкими смужками.
  • Часник і гострий перець дрібно порубати.
  • У великій мисці змішати обсмажені баклажани, моркву, болгарський перець, часник і гострий перець.
  • В окремій ємності зʼєднати соєвий соус, оцет, цукор, сіль і перець, добре перемішати.
  • Залити овочі отриманою сумішшю і додати дрібно нарізану зелень.
  • Добре перемішати і залишити на 2-3 години в холодильнику, щоб страва настоялася. Подавати охолодженою.

Дмитро Іванович, Одеська обл.»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні