Мариновані печериці — це не тільки чудова закуска, а й універсальний інгредієнт для безлічі страв. Вони додають пікантності салатам, ідеально підходять для канапе і можуть бути використані як гарнір до основних страв.
Рецептом, як краще приготувати мариновані печериці поділилися у себе на сайті кухарі з компанії «Торчин». Бренд добре відомий в Україні своїми соусами, кетчупами та консервованими овочами. Тож їм точно можна довіряти.
Печериці — одні з найпопулярніших і найдоступніших грибів, як за ціною, так і за наявністю в магазинах. Завдяки своєму ніжному смаку й універсальності, вони можуть бути використані в найрізноманітніших стравах:
Білі гриби, лисички, підберезники та інші мають ще більш насичений смак і аромат.
Обов’язково спробуйте приготувати одну з таких страв:
*на правах реклами
З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець, найпростіші інгредієнти і ціла гора смачних рогаликів до чаю…
Замінити тривалий процес прасування може сушильна машина. Вона не тільки швидко висушить одяг, а й…
Щоб кури добре неслися, потрібно забезпечити птиці не лише правильний догляд, утримання, а й харчування.…
П'ятниця, обіцяють метеорологи, в Україні буде теплою, особливо якщо порівняти з Європою – в Альпах…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Особливо нелегко доводиться зараз, коли тривоги та сирени переривають нічний сон, а багато хто просто…