Мариновані печериці — це не тільки чудова закуска, а й універсальний інгредієнт для безлічі страв. Вони додають пікантності салатам, ідеально підходять для канапе і можуть бути використані як гарнір до основних страв.
Рецептом, як краще приготувати мариновані печериці поділилися у себе на сайті кухарі з компанії «Торчин». Бренд добре відомий в Україні своїми соусами, кетчупами та консервованими овочами. Тож їм точно можна довіряти.
Печериці — одні з найпопулярніших і найдоступніших грибів, як за ціною, так і за наявністю в магазинах. Завдяки своєму ніжному смаку й універсальності, вони можуть бути використані в найрізноманітніших стравах:
Білі гриби, лисички, підберезники та інші мають ще більш насичений смак і аромат.
Обов’язково спробуйте приготувати одну з таких страв:
*на правах реклами
За підрахунками експертів, навіть короткий душ або чайник, що кипить двічі на день, за місяць…
Постраждалі від ЧАЕС і отримають більші доплати у 2026 році. Хто має на це право?
Український парламент ухвалив новий закон про безпеку дітей. Розповідаємо, як планують захистити школи і навіщо…
У деяких засобах масової інформації почали з'являтися публікації про виплати пенсіонерам грошової допомоги до пенсії…
В Україні зросте прожитковий мінімум, але фактичний у кілька рази більший. Мінсоцполітики визнає, що офіційний…
Пасажири мають тиждень, щоб повернути гроші за квитки «Укрзалізниці». У яких випадках це актуально?