Мариновані печериці — це не тільки чудова закуска, а й універсальний інгредієнт для безлічі страв. Вони додають пікантності салатам, ідеально підходять для канапе і можуть бути використані як гарнір до основних страв.
Рецептом, як краще приготувати мариновані печериці поділилися у себе на сайті кухарі з компанії «Торчин». Бренд добре відомий в Україні своїми соусами, кетчупами та консервованими овочами. Тож їм точно можна довіряти.
Печериці — одні з найпопулярніших і найдоступніших грибів, як за ціною, так і за наявністю в магазинах. Завдяки своєму ніжному смаку й універсальності, вони можуть бути використані в найрізноманітніших стравах:
Білі гриби, лисички, підберезники та інші мають ще більш насичений смак і аромат.
Обов’язково спробуйте приготувати одну з таких страв:
*на правах реклами
Моль у домі – проблема, відома багатьом. І гостро стоїть питання, як позбутися шкідливої комахи,…
Інна Оленич із міста Звягель, що на Житомирщині, створює вироби з бісеру однією рукою. Однією…
Хочете дізнатися, на яку пенсію можете розраховувати? Це можна зробити самостійно — через сервіс «Пенсійний…
За останні десять років кількість пенсіонерів в Україні скоротилася на 1,8 мільйона осіб — з…
Ситна, ароматна страва з кукурудзяної крупи та сиру готується легко та підходить для будь-якого часу…
З червня частина українців може отримати "сюрпризи" у рахунках за холодну воду та каналізацію –…