Особливо часто люди ставлять це питання в сезон, коли ці ягоди продаються повсюдно.
І диня, і кавун – джерела фруктози та сахарози, і тому на цукор крові вони, звичайно, впливають. При цьому до їх складу входить велика кількість клітковини, вітамінів та мікроелементів, тому повністю відмовлятися від них не варто.
Важливо лише знати, скільки їх можна включати до раціону, контролюючи у своїй рівень глюкози.
І кавун, і диня є низькокалорійними — лише близько 30 ккал на 100 г продукту. В них також низький вміст вуглеводів — всього 6-8 грамів на 100 грамів м’якоті. Це означає, що 100-200 г кавуна або дині складе всього близько 1 хлібної одиниці.
Що стосується високого глікемічного індексу, то
Це корисно знати:
Твердий, м’який чи кисломолочний? Кожен вид сиру має свої переваги, але є сорти, які вважають…
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.