Адже з кабачків можна зварити варення, а з огірків приготувати суп. Не знали? Тоді корисуйтеся нашими незвичними, але дуже смачними та корисними рецептами з кабачків, баклажанів і огірків.
Кабачок – найпоширеніший літній овоч, але ми звикли його просто смажити або тушкувати з нього рагу. Хоча він добре поєднується з м’ясом, рибою, молочними продуктами, навіть з апельсином, грушами, горіхами або родзинками.
Кабачки — 2 штуки, скумбрія — 1 штука або 300 грамів фаршу, цибуля — 1 штука, рис відварений — 4 столові ложки, майонез, твердий сир, панірувальні сухарі, рослинна олія та сіль — за смаком.
Кабачок — 2 штуки, яйця — 2-3 штуки, відварене яйце — 1 штука, плавлений сирок — 2 штуки, помідор — 1-2 штуки, борошно, кукурудзяні пластівці, майонез, сіль, перець та часник — за смаком.
До речі, якщо хочете, яєчну начинку можна замінити обсмаженим фаршем.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…