Адже з кабачків можна зварити варення, а з огірків приготувати суп. Не знали? Тоді корисуйтеся нашими незвичними, але дуже смачними та корисними рецептами з кабачків, баклажанів і огірків.
Кабачок – найпоширеніший літній овоч, але ми звикли його просто смажити або тушкувати з нього рагу. Хоча він добре поєднується з м’ясом, рибою, молочними продуктами, навіть з апельсином, грушами, горіхами або родзинками.
Кабачки — 2 штуки, скумбрія — 1 штука або 300 грамів фаршу, цибуля — 1 штука, рис відварений — 4 столові ложки, майонез, твердий сир, панірувальні сухарі, рослинна олія та сіль — за смаком.
Кабачок — 2 штуки, яйця — 2-3 штуки, відварене яйце — 1 штука, плавлений сирок — 2 штуки, помідор — 1-2 штуки, борошно, кукурудзяні пластівці, майонез, сіль, перець та часник — за смаком.
До речі, якщо хочете, яєчну начинку можна замінити обсмаженим фаршем.
ЄС перейшов на цифрову фіксацію перетину кордону. Зміни діють. Українцям, які планують поїздки до Європи,…
Якщо у вас не вистачає страхового стажу для виходу на пенсію у 60 років, це…
Які області першими опиняться під ударом заморозків? Прогноз на найближчі дні.
Кабмін урізав тривалість опалювального періоду 2025/26. Що буде з субсидіями за жовтень?
Цього сезону українцям доведеться заплатити більше за улюблені фрукти. Причиною стали весняні морози, що знищили…
Покупцям нагадали про їхні права. Розпродаж не скасовує закон. Які товари можна реально повернути?