Адже з кабачків можна зварити варення, а з огірків приготувати суп. Не знали? Тоді корисуйтеся нашими незвичними, але дуже смачними та корисними рецептами з кабачків, баклажанів і огірків.
Кабачок – найпоширеніший літній овоч, але ми звикли його просто смажити або тушкувати з нього рагу. Хоча він добре поєднується з м’ясом, рибою, молочними продуктами, навіть з апельсином, грушами, горіхами або родзинками.
Кабачки — 2 штуки, скумбрія — 1 штука або 300 грамів фаршу, цибуля — 1 штука, рис відварений — 4 столові ложки, майонез, твердий сир, панірувальні сухарі, рослинна олія та сіль — за смаком.
Кабачок — 2 штуки, яйця — 2-3 штуки, відварене яйце — 1 штука, плавлений сирок — 2 штуки, помідор — 1-2 штуки, борошно, кукурудзяні пластівці, майонез, сіль, перець та часник — за смаком.
До речі, якщо хочете, яєчну начинку можна замінити обсмаженим фаршем.
У світі моди жіночі брендові сукні сорочки посідають особливе місце. Ці стильні предмети одягу є…
Тепла погода чи знову заморозки і сніг? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Весняні заморозки можуть знищити врожаю плодових дерев. Проте все ще можна допомогти рослинам.
Якщо шукаєте оригінальну м'ясну страву на Великдень, яка підкорить усіх з першого шматочка – у…
Мобільий зв'язок у 2025 році недешевий. Втім, українські мобільні оператори пропонують і вигідні тарифи. Які…