Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаСпоживачГодівниці для свиней – просто, зручно, компактно та економічно

Годівниці для свиней – просто, зручно, компактно та економічно

Этот материал также доступен на русском языке
Свинарство - досить трудомістка галузь у фермерському господарстві, яка потребує повної автоматизації виробництва. Роздача кормів, забезпечення тварин водою, збирання у свинарниках потребують повної автоматизації. При такому підході до господарювання, поголів'я зростатиме швидко, отримуючи хороший приріст у вазі.

Одним з головних аксесуарів свинарника, вважається, годівницю для свиней, що забезпечує своєчасну подачу їжі тваринам, а також гарантує її дозування та збереження. Старі методи облаштування свинарника найдешевшими коритами – це застарілий підхід до процесу відгодовування поголів’я. Сучасні компактні годівниці – ідеальне рішення полегшення праці працівників ферми, незалежно від кількості тварин.

Види годівниць для свиней

Щоб полегшити працю фермерів, в інтернеті є хороші пропозиції щодо придбання сучасних «коритів» для годування тварин. Асортимент розрахований обслуговування будь-якої кількості поголів’я. Підібрати необхідний інструмент можна у віртуальних магазинах. Для цього достатньо зайти на їхній інтернет-сторінку ukrferma.com.ua, і ознайомиться з асортиментом. Тут чудові пропозиції годівниць

  • Настінні
  • Підвісні
  • Підлогові для поросят
  • Бункерні

Кожна з цих моделей має продуманий дизайн, кріплення для установки, також комфортні бункери, в які засипаються корми.

Для господарств з великим поголів’ям, пропонуються автоматичні та напівавтоматичні годівниці:

  • Кормовий турбоавтомат
  • Установка для відгодівлі особин м’ясних порід
  • Одномісні та двомісні моделі

Автоматичні годівниці ідеальне рішення для тих, хто має свиноферму. У цьому варіанті такі установки допомагають значно економити час на годівлю свиней, а також допомагають зменшити персонал на фермі. Придбаний кормовий автомат при правильному його використанні окупає свою вартість за рік.

Як вибирати годівниці для свиней

Щоб визначитися з вибором моделі, необхідно враховувати низку особливостей місць утримання поголів’я:

  • Кількість особин у загоні
  • Вік тварини (поросята або доросла особина)
  • Можливість монтажу
  • Обсяг засипаного продукту
  • Розташування водопроводу всередині приміщення (для спрощення підключення годівниці)
  • Мінімізація втрати корму під час годування тварин
  • Цінова політика
  • Перспектива розширення чисельності поголів’я

Щоб не помилитися з вибором продавця агрегатів та механічних моделей, найкраще робити такі покупки у перевірених продавців, таких як Ukrferma, які давно працюють у цій ніші реалізації обладнання для фермерів та фермерських господарств.

Чи важко використовувати годівниці?

Будь-яка модель, з асортименту магазинів, має інструкцію за допомогою якої можна легко змонтувати пристосування для годування свиней. Заправка корму виконується легко, її може здійснити будь-який дорослий.

Неважливо, яка модель буде встановлена ​​в місці утримання ваших тварин. Непоганий варіант – це монтаж двосторонньої годівниці, яка розрахована на годівлю свиней у двох загонах.

Апарати, що мають функцію зволоження корму, набагато спрощують процес обслуговування поросят, кнурів або свиноматок – приготування їжі для чергової підготовки та заправки кормового апарату.

Якщо ви придбаєте кормовий автомат для встановлення відгодівлі поголів’я, то в даному варіанті тут передбачена автоматична подача їжі, згідно з заданим режимом.

В інструкції з експлуатації наведено всі нюанси чищення заправки, обслуговування придбаної моделі годівниці. Якщо ви вперше купуєте такий пристрій, то найкраще отримати консультацію у менеджерів магазину.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні