Понеділок, 16 Вересня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп друїдів: В'яз - для народжених 15 - 25 липня, 12 -...

Гороскоп друїдів: В’яз – для народжених 15 – 25 липня, 12 – 24 січня

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні ми розповімо про В'яз - покровителя тих, хто народився в середині липня та січня.

Ми продовжуємо публікувати гороскоп друїдів відповідно до дат календаря. Загалом у цьому гороскопі 22 знаки-дерева. І сьогодні ми розповімо про В’яз – покровителя тих, хто народився в середині липня та січня.

В’яз

Це струнке дерево відрізняється особливою красою. Воно втілило у собі сукупність якостей, які приносять задоволення очам і слуху оточуючих. В’яз привертає увагу своєю ефективністю та гармонійністю поведінки. При цьому він не випинає напоказ свої переваги. Не надто стежить за собою, не женеться за модою і одягається з підкресленою простотою.

В’яз невибагливий у побуті і не ускладнює собі життя зайвими турботами. Для нього завжди є характерними спокій і витримка. Найбільш властивий йому недолік – повільність.

У спілкуванні В’яз прямолінійний і відкритий. Йому притаманна трепетна чуттєва пристрасть. У коханні він може бути палким партнером.

В’язу подобається керувати іншими і значно меншою мірою – підкорятися будь-кому. Він майстерний в управлінні колективом, висуваючи до колег високі вимоги.

Основні риси народжених під знаком В’яза: неабиякі організаторські здібності, спостережливість, доброта.

Під знаком В’яза народилися Віталій Кличко, Марк Шагал, Сильвестр Сталлоне, Тото Кутуньо, Вахтанг Кікабідзе, Вадим Козаченко, Марсель Пруст.

Підготував Віктор Мамонтов

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні