Цукровий сироп можна використовувати для солодкої випічки. Розчиніть цукор у гарячій рідині у співвідношенні 1:1. Згодиться не лише вода, а й сік, солодкі напої або молоко. Також можна додати харчовий ароматизатор.
Сироп краще наносити ще гарячим, тоді випічка вийде блискучою та ароматною.
Можна приготувати медовий сироп, змішавши мед і рідину також у співвідношенні 1:1.
Молоко надасть випічці м’якості. Використовуйте попередньо підігріте молоко, для солодкої випічки можете додати трохи цукру.
Щоб булочки не вийшли розм’якшеним після просочення молоком, розкладіть їх на решітці і дайте зайвій рідині стекти.
Вершкове масло можна наносити як до, так і після випікання. Його потрібно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Випічка, змащена вершковим маслом, стане м’якшою, ароматнішою та ніжнішою, набуде матового рум’янцю.
Читайте також:
У жодному разі не садіть чорнобривці поруч із певними овочами — вони можуть пригнічувати їхній…
Якщо ви ніколи не пробували заливний пиріг з капустою, настав час відкрити для себе цей…
Заповіт — це простий крок, що може врятувати родину від складної бюрократії. Міністерство юстиції нагадує:…
Банки посилюють контроль за пенсійними рахунками, що, в окремих випадках, може призвести до втрати доступу…
Підшипники використовуються у безлічі технічних пристроїв, від найпростіших до найскладніших. Фактично, в сучасній техніці важко…
Газовики зробили важливе попередження стосовно контролю та перевірок споживачів блакитного палива. Що треба знати.