П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧим змастити випічку після випікання, щоб рука сама тяглася до пирігів

Чим змастити випічку після випікання, щоб рука сама тяглася до пирігів

Этот материал также доступен на русском языке
Готову випічку змащують для того, щоб отримати ароматну та м'яку скоринку. Залежно від того, що ви оберете для змащування, ви отримаєте різний результат.

Цукровий сироп

Цукровий сироп можна використовувати для солодкої випічки. Розчиніть цукор у гарячій рідині у співвідношенні 1:1. Згодиться не лише вода, а й сік, солодкі напої або молоко. Також можна додати харчовий ароматизатор.

Сироп краще наносити ще гарячим, тоді випічка вийде блискучою та ароматною.

Можна приготувати медовий сироп, змішавши мед і рідину також у співвідношенні 1:1.

Молоко

Молоко надасть випічці м’якості. Використовуйте попередньо підігріте молоко, для солодкої випічки можете додати трохи цукру.

Щоб булочки не вийшли розм’якшеним після просочення молоком, розкладіть їх на решітці і дайте зайвій рідині стекти.

Вершкове масло

Вершкове масло можна наносити як до, так і після випікання. Його потрібно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

Випічка, змащена вершковим маслом, стане м’якшою, ароматнішою та ніжнішою, набуде матового рум’янцю.

Читайте також:

Чим змастити пиріг для одержання рум’яної скоринки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні