З курячих сердечок виходять дуже смачні міні-відбивні. Готувати такі відбивні дуже легко. Єдина проблема полягає в тому, що кожне серце слід відбивати окремо.
Ми також розповідали про котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу.
Курячі сердечка – 1 кілограм, яйця – 3 штуки, сіль, перець, борошно, олія – за смаком.
Що насправді означають написи «Без цукру» та «знежирений»? Чи можна ці маркування вважати чесними?
Коли немає електрики або просто не хочеться вмикати духовку, на виручку приходять прості страви, які…
Пенсіонерам нагадали про право на щомісячну доплату. Як її оформити?
Виписка з лікарні після інсульту — це тільки початок великого шляху до відновлення. Близькі часто…
ПФУ відмовив літом у фінансовій допомозі через борги за комунальні послуги. Чи варто пробувати ще…
Серед зернових культур просо жовте займає особливе місце, оскільки є універсальним і підходить для задоволення…