З курячих сердечок виходять дуже смачні міні-відбивні. Готувати такі відбивні дуже легко. Єдина проблема полягає в тому, що кожне серце слід відбивати окремо.
Ми також розповідали про котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу.
Курячі сердечка – 1 кілограм, яйця – 3 штуки, сіль, перець, борошно, олія – за смаком.
Шарлотка з яблуками це класика, але восени хочеться нових смаків. Спробуйте додати гарбуз, айву чи…
Субсидії та пенсії під загрозою: Україна ризикує втратити виплати за браком допомоги.
Кабінет Міністрів України затвердив перелік громад, де вчителі отримуватимуть підвищену щомісячну доплату за роботу.
Помідори бувають різними на смак, але більшість все ж полюбляє саме солодкі сорти. Овочівник із…
Після кількох років офіційної роботи в Польщі багато українців запитують: чи можна розраховувати на місцеву…
Пересадка винограду – справа делікатна. Експерт розповів, коли саме рослину ще можна пересаджувати без значних…