Статті

Готуємо смачно та економно: відбивні з курячих сердечок посперечаються за смаком з м’ясними

Відбивні з курячих сердечок

З курячих сердечок виходять дуже смачні міні-відбивні. Готувати такі відбивні дуже легко. Єдина проблема полягає в тому, що кожне серце слід відбивати окремо.

Ми також розповідали про котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу.

Інгредієнти

Курячі сердечка – 1 кілограм, яйця – 3 штуки, сіль, перець, борошно, олія – за смаком.

Приготування

  • Сердечка промити, прибрати все зайве, розрізати навпіл, не дорізаючи до кінця.
  • Субпродукти відбити, посолити і поперчити, за бажанням посипати гранульованим часником.
  • Збити яйця з сіллю.
  • Обваляти відбивні в борошні, обмокнути в яєчній суміші і обсмажити з двох боків до золотистості.

Новое на сайте

  • Новини

Що приховують позначки на етикетках популярних продуктів: чи можна їм вірити

Що насправді означають написи «Без цукру» та «знежирений»? Чи можна ці маркування вважати чесними?

27/11/2025 19:30
  • Новини

Що спекти на сковороді без світла: найсмачніші пухкі коржики на кефірі – розметуть за хвилини

Коли немає електрики або просто не хочеться вмикати духовку, на виручку приходять прості страви, які…

27/11/2025 19:00
  • Новини

Хто із пенсіонерів отримає майже 300 гривень надбавки до пенсії – роз’яснення Пенсійного фонду

Пенсіонерам нагадали про право на щомісячну доплату. Як її оформити?

27/11/2025 18:30
  • Статті

Між страхом і поспіхом: що справді допомагає людині після інсульту

Виписка з лікарні після інсульту — це тільки початок великого шляху до відновлення. Близькі часто…

27/11/2025 18:00
  • Новини

Субсидія після відмови: Пенсійний фонд пояснив, чи можна звернутися повторно

ПФУ відмовив літом у фінансовій допомозі через борги за комунальні послуги. Чи варто пробувати ще…

27/11/2025 17:30
  • Статті

Просо жовте: де та як продавати зернові онлайн

Серед зернових культур просо жовте займає особливе місце, оскільки є універсальним і підходить для задоволення…

27/11/2025 17:00