З курячих сердечок виходять дуже смачні міні-відбивні. Готувати такі відбивні дуже легко. Єдина проблема полягає в тому, що кожне серце слід відбивати окремо.
Ми також розповідали про котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу.
Курячі сердечка – 1 кілограм, яйця – 3 штуки, сіль, перець, борошно, олія – за смаком.
До першої групи інвалідності належать люди, які повністю втратили працездатність і вимагають постійної опіки. Вони…
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…
Чи варто турбуватися про здоров'я? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскравий та позитивний тиждень, особливо для тих, хто займається питаннями соціальної інтеграції, особистісного розвитку, професійної…