Статті

Додатковий дохід в Інтернеті: варіанти та ризики

З чого розпочати пошуки роботи в Інтернеті?

Організувати заробіток онлайн цілком реально, але для початку потрібно:

  • Скласти список того, чим ви хотіли б займатися. При складанні списку необхідно відзначити свої сильні сторони, враховувати освіту, а також додаткові навички та вміння.
  • Ознайомитись з онлайн-платформами, які пропонують заробіток в інтернеті.
  • Організувати робочий простір. Перше, що обов’язково потрібно для роботи, це комп’ютер або ноутбук, а також постійний доступ до інтернету.

Дуже зручно шукати заробіток в інтернеті на спеціальних платформах, які пропонують партнерські програми. На цих платформах можна ознайомитися з відгуками людей, які вже встигли заробити гроші, співпрацюючи з тією чи іншою онлайн-платформою. На цих спеціальних платформах розміщується унікальний рейтинг партнерок, побудований виключно на відгуках клієнтів. Тому вибрати для роботи найвигідніші умови не представить особливих труднощів.

Також серед заробітків, які мають в інтернеті великий попит, можна виділити:

  1. Набір тексту. Для цього потрібно набирати текст зі сканів чи старих документів. Також позаштатних співробітників для набору текстів шукають книжкові видавництва. У такому разі потрібно набрати текст рукопису та надіслати у видавництво готовий файл для верстки.
  2. Транскрибування тексту. Цей вид діяльності передбачає переклад тексту з аудіо- або відеоформату до текстового.
  3. Заробіток на творчості в Інтернеті. Якщо ви майстерно володієте будь-яким видом творчості, наприклад, пишете картини, займаєтеся розписом предметів інтер’єру, в’яжете, шиєте, словом вмієте виготовляти вироби ручної роботи, то продати їх в інтернеті вам не складно. На сьогодні дуже цінуються предмети побуту, одяг або аксесуари ручної роботи, виготовлені в єдиному екземплярі.
  4. Участь в онлайн-опитуваннях. Існує багато спеціальних сервісів, які пропонують зареєструватися та почати заробляти гроші, відповідаючи на запитання онлайн-анкет.
  5. Репетиторство та онлайн-уроки. Для такої діяльності потрібно зареєструватись на онлайн-платформах, а також ідеально знати предмет, який хочете викладати. Це можуть бути шкільні дисципліни, а також ви можете ділитися своїм досвідом і знаннями в будь-якій галузі. Наприклад, якщо добре пишете тексти — можна вести курси з копірайтингу, якщо готові ділитися своїм мистецтвом з в’язання або шиття — вибираєте викладання на відповідних курсах.

Як не потрапити на роботодавців-шахраїв?

Багато хто відмовляється від можливості заробітку в інтернеті лише тому, що бояться розпочати співпрацю з шахраями, оскільки можуть виконати роботу та залишитися без оплати. Справді такий ризик є завжди і навіть необов’язково при роботі в інтернеті. Але є способи, які допоможуть убезпечити себе від нечесних роботодавців:

  1. Шукати роботу потрібно лише на перевірених онлайн-платформах. Починати свою діяльність на онлайн-біржах необхідно з вивчення питання. Знайдіть для себе кілька потрібних ресурсів, почитайте відгуки людей, які вже заробляють гроші. Зверніть увагу на ті інтернет-майданчики, які працюють зі своїми клієнтами як замовниками, так і виконавцями у форматі «замороженої» оплати: клієнт вносить оплату за послугу, коли робота тільки починається, а виконавець отримує гроші на свій рахунок тільки після того, як робота виконана. Такий підхід убезпечить і виконавця, і замовника.
  2. З замовниками, які не зареєстровані на онлайн-біржах розпочинати роботу, рекомендується з передоплатою 50%. З часом, коли ви отримаєте клієнтську базу і про вас залишатимуть задоволені відгуки, ви зможете дозволити собі перейти на передоплату 100%.
  3. Зареєструватись як фізична особа підприємець (ФОП) та надавати послуги за договором. У договорі дуже важливо прописати всі нюанси роботи: терміни, оплата та інші питання, які вважаєте за потрібне прописати в договорі.

*на правах реклами

Новое на сайте

  • Новини

Які зачіски принцеси Діани зараз на піку популярності: вони надають шарму та елегантності

Принцеса Діана стала іконою стилю, яку наслідували і знатні леді, і прості британки. Сьогодні образ…

02/07/2024 07:31
  • Різне

Свята та народні прикмети 2 липня — чому цього дня категорично не можна ображати бджіл

2 липня в Україні відзначають Всесвітній день боротьби з розладами харчової поведінки та Всесвітній день…

02/07/2024 06:42
  • Новини

Незвичайний пиріг на олії та окропі: хрустке тісто і багато соковитої начинки

Спекти пиріг можна не тільки на сметані, кефірі чи вершковому маслі. Є безліч бюджетних рецептів…

02/07/2024 05:27
  • Статті

Ідеї ​​для прикраси вечірки повітряними кулями

Щоб вечірка була атмосферною та запам'яталася всім гостям, потрібно ретельно продумати її декор. Пропонуємо вам…

01/07/2024 23:43
  • Новини

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 липня: кому не варто розпочинати нові справи в цей день

2 липня Місяць зі знаку Тільця переходить у знак Близнюки. Символ дня — черепаха. Це…

01/07/2024 23:29
  • Новини

Чому огірки ростуть у вигляді гачка – цих помилок припускаються багато овочівників

Огірки неправильної форми за смаком нічим не відрізняються від рівних зеленців, але для консервації такі…

01/07/2024 22:54