П’ятниця, 28 Червня, 2024
ГоловнаРізнеПодорож до Грузії: де зупинитися у найбільш гостинній країні світу?

Подорож до Грузії: де зупинитися у найбільш гостинній країні світу?

Этот материал также доступен на русском языке
Грузія завжди вважалася популярним туристичним напрямком. З роками не втративши свого статусу, країна ще сильніше змінилася, зберігши при цьому автентичність.

Приїжджаючи сюди, хочеться максимально ввібрати культуру, познайомитися з місцевими традиціями і насолодитися неймовірною природою. І якщо забронювати путівки до Грузії – https://www.gotur.kz/tury/gruziia.html можна в агентстві GoTour, то пошук житла викликає у мандрівників найбільше запитань. Пропонуємо список готелів, в яких рекомендують зупинитися лайфстайл-блогери, туристи та авторитетні туристичні видання.

Stamba

У 20-х роках тут знаходився видавничий дім, сьогодні це авангардний готель з fashion ухилом. Будівля зберегла пам’ять минулих років: декор у стилі 30-х, цегляна кладка, високі стелі. Фішкою готелю став не лише басейн та територія, що потопає в зелені, тут знаходиться казино, де кожен зможе зазнати успіху.

Rooms Hotel Kazbegi

Готель для тих, хто хоче поєднатися з природою та скуштувати найсмачніші страви традиційної кухні з видом на гору Казбек – одна з найвищих гір Грузії. На додаток до номерів, гості отримують мальовничий краєвид на луки та пагорби з панорамної тераси, яка проходить по всій довжині будівлі. Тут можна відвідати СПА-центр, зайнятися спортом (від альпінізму до фрірайду) і поринути у басейн із не менш захоплюючим видом.

Rooms Hotel Tbilisi

Богемний готель передає дух старих готелів Нью-Йорка і це головна фішка, що приваблює туристів. Декор зовнішнього та внутрішнього оздоблення нагадує головне місто США 150 років тому – атмосферно та зі смаком. Але любов до Заходу не завадила оформити інтер’єри відповідно до грузинської культури. Тут є бібліотека, ресторан та все, що потрібно для комфортного відпочинку.

Orbi Sea Towers Hotel

Цей готель, що височіє над чорноморським узбережжям, пропонує своїм гостям незабутні враження. Сучасні номери з панорамним видом на море, 3 бари та 2 ресторани, де подають страви міжнародної кухні, відкритий басейн та СПА-центр – все це створює атмосферу розкоші та комфорту. Готель ідеально підходить як для романтичного відпочинку, так і для ділових подорожей.

Paragraph Resort & Spa Shekvetili (Shekvetili)

Цей розкішний курортний готель, розташований на березі Чорного моря, уособлює витонченість і комфорт. Просторі номери з видом на море, 3 бари, де можна скуштувати авторські коктейлі, 2 ресторани, що пропонують вишукані страви грузинської та міжнародної кухні, відкритий басейн та СПА-центр світового класу. Готель ідеально підходить для тих, хто хоче розслабитися та насолодитися відпочинком на березі моря.

Kobuleti Georgia Palace Hotel & Spa (Kobuleti)

Знаходиться на березі Чорного моря, пропонує гостям широкий спектр послуг та зручностей. Скромні, але затишні номери, 3 ресторани з різноманітною кухнею, приватний пляж, критий та відкритий басейни, СПА-центр – все це створює атмосферу спокійного та розслаблюючого відпочинку. Готель ідеально підходить для сімей з дітьми, а також для тих, хто хоче зайнятися водними видами спорту.

Який готель ви не обрали, ви обов’язково отримаєте незабутні враження від перебування в Грузії!


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні